Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 17:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Aktuális
Yuneec drónok elérhetőek webshopunkban!
Yuneec drónok elérhetőek webshopunkban!
Mivel a drónok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is, szeretnénk egy pár modellt mi is bemutatni a Yuneec kínálatából, mely az amatőr felhasználóktól kezdve egész a profi videósokig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb drónt.
Közzétéve: 2017. június 19. ... tovább olvasáshoz kattintson!
Nyerj tavaszi, műtermi fotózást!
Nyerj tavaszi, műtermi fotózást!
Mit szólnál egy tavaszi, műtermi fotózáshoz? Most akár meg is megnyerheted!
Közzétéve: 2017. március 23. ... tovább olvasáshoz kattintson!
2017-OS EGYEDI NAPTÁRAK
2017-OS EGYEDI NAPTÁRAK
Ismét rendelhetők egyedi naptárjaink!


A naptárakat - az egy lapos, éves naptárak kivételével - spirálozzuk, és ellátjuk egy akasztóval.

A rendelést több módon is le lehet adni felénk. Az egyik lehetőség természetesen az üzletünkben történő rendelés leadás. Célszerű a képeket már leválogatva, az adott naptárnak megfelelő mennyiségben behozni, és - amennyiben a képek sorrendje is fontos - a hónapoknak megfelelően elnevezni.
Másik lehetőség az "Online Képrendelés" felületen történő naptárrendelés. Ennél figyelni kell arra, hogy mivel itt a választható méretek között nincs "naptár" opció, ezért a fájlokat fel kell tölteni egy tetszőleges mérethez, majd az "üzenet a boltnak" részbe be kell írni, hogy valójában naptár rendelésről lenne szó. Itt meg kell adni, hogy mely típusból, milyen méretben, mekkora mennyiség készüljön. Az átláthatóság miatt itt is célszerű a fájlokat már átnevezve megküldeni részünkre, pl: 07/028-dec, vagy: 07/028-12.

A honlapunkon található naptármintákon olvasható egy kód (pl.: 07/028, 11/026 ...stb) amely annak a naptárnak a típusát jelöli. Minden megrendelés esetében fel kell az adott kódot tüntetni, hiszen erről fogjuk tudni, hogy melyik naptárból szándékozik rendelni Kedves Vásárlónk.

Fontos tudnivaló még az is, hogy a naptárakban adott a képkivágás formája, mérete. Ezen nincs módunk, lehetőségünk változtatni, ezért a képeket kell gondosan megválogatni, számolva azzal, hogy a legtöbb naptártípusnál le fog maradni a kép egy része!
Meg tudjuk viszont változtatni a feliratok nyelvét. Gyakorlatilag valamennyi európai nyelv választható. Természetesen a magyar az alapértelmezett, ezért ha ezt külön nem jelölik, akkor így készül el a naptár.
Közzétéve: 2016. december 1. ... tovább olvasáshoz kattintson!
POCAK & ÚJSZÜLÖTT PILLANATOK FOTÓZÁS KEDVEZMÉNYEK
POCAK & ÚJSZÜLÖTT PILLANATOK FOTÓZÁS KEDVEZMÉNYEK
Kedves Kismamák, Anyukák!
Ezekkel a csomagajánlatokkal készültem számotokra!
Közzétéve: 2015. március 10. ... tovább olvasáshoz kattintson!
ÚJDONSÁG! Újszülött fotózás a veszprémi kórház szülészeti osztályán
ÚJDONSÁG! Újszülött fotózás a veszprémi kórház szülészeti osztályán
A várva várt gyermek érkezése semmihez sem hasonlítható élmény. Az újszülött fotózás során e csoda pillanatait szeretném megörökíteni!

Fotózás az első percekben...

Várom jelentkezéseteket még a várandósság alatt, hogy egyeztessük a részleteket és a várható időpontot. A képek a szülést követően az édesanya és a csöppség találkozását, valamint az újszülött ellátását örökítik meg.
Helyszín: Csolnoky Ferenc Kórház, Szülészet - Veszprém, Kórház u. 1.

Közzétéve: 2015. március 3. ... tovább olvasáshoz kattintson!
Készíts papírképet digitális fotóidról!
Készíts papírképet digitális fotóidról!
Regisztrációt követően töltsd fel a képeket a www.molnarfoto.onlinefoto.hu rendszerébe, majd a kész fotókat vedd át üzletünkben!
A fotókidolgozás vállalási ideje 2 munkanap.
Közzétéve: 2014. szeptember 22. ... tovább olvasáshoz kattintson!
Még több hír