Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 17:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Aktuális
Manfrotto Szevasz Tavasz akció!
Manfrotto Szevasz Tavasz akció!
-20% minden 190 állványra és kitre, valamint Pixi állványokra

A 190-es egy egyedülálló állvány, amely kicsi és könnyen hordozható. Ultra-sokoldalúan felállítható, függőlegesből vízszintesbe fordítható középoszlopával új dimenziók nyílnak. Easylink csatlakozásának segítségével sokféle eszközt rögzíthetsz rá pluszban, így az egyszerű állvány mobil stúdióvá alakul.

A Pixi mini állvány sokoldalú, könnyű, csodás olasz designnal. Egy mini tripod még sosem volt ilyen sokoldalú. A minőségi kialakításnak és az univerzális csatlakozónak köszönhetően a PIXI kompatibilis a legtöbb eszközzel, legyen szó Okostelefonról, MILC gépről, led lámpáról vagy éppen DSLR-ről.

Az akcióban a Pixi asztali állvány magában vagy MClamp telefon tartóval, Gopro adapterrel is megtalálható Június 30-ig.
Közzétéve: 2018. április 26. ... tovább olvasáshoz kattintson!
Ünnepi nyitvatartás
Ünnepi nyitvatartás
Kedves Vásárlóink!


Értesítjük Önöket, hogy a május 1-jei ünnepnap alkalmából üzletünk április utolsó hetében az alábbiak szerint tart nyitva:

április 21-én szombaton: a szokásos szombati nyitvatartásunk szerint, 9-től 12 óráig;
április 28-án szombaton: rendes szombati nyitvatartás szerint, 9 - 12 között,
április 30-án hétfőn: szombati nyitvatartás szerint, 9 - 12 között!
Május 1-jén, kedden: üzletünk zárva tart.


Megértésüket és türelmüket ez úton is köszönjük!


Közzétéve: 2018. április 19. ... tovább olvasáshoz kattintson!
Megjelent Ladányi Tamás új könyve!
Megjelent Ladányi Tamás új könyve!
A szerző, mint nemzetközileg elismert asztrofotós, kamerájával a világ számos szegletében megfordult; felvételein Földünk öt kontinensének nappalról ismerős arca egy csillagokat, égitesteket is magában foglaló perspektívából látható. A művészi kompozíciókban megjelenik a Veszprém feletti bolygóegyüttállás, a holdfényes Himalája vonulata, majd a déli félteke Tejútja is. Az „egy kép, egy sztori” analógiára épülő műben a fotókhoz egy élményszerű, de csillagászati és földrajzi szempontból is tudományos alaposságú történet társul. A könyv a fotográfia iránt érdeklődők számára is érdekes olvasmány: részletesen ismerteti az egyes képeknél alkalmazott modern fototechnikát. Farkas Bertalan – az első magyar űrhajós - ajánlja „ezt a könyvet minden korosztálynak, akik a látványos képek mellett űrjárművekről és égi jelenségekről szóló történetekre is kíváncsiak”.

Formátum: fekvő A4, kemény táblás borítóval, 96 oldal color belív

A könyv megtekinthető és megvásárolható üzletünkben 5000Ft-os fogyasztói áron.
Közzétéve: 2017. november 21. ... tovább olvasáshoz kattintson!
Yuneec drónok elérhetőek webshopunkban!
Yuneec drónok elérhetőek webshopunkban!
Mivel a drónok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is, szeretnénk egy pár modellt mi is bemutatni a Yuneec kínálatából, mely az amatőr felhasználóktól kezdve egész a profi videósokig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb drónt.
Közzétéve: 2017. június 19. ... tovább olvasáshoz kattintson!
Nyerj tavaszi, műtermi fotózást!
Nyerj tavaszi, műtermi fotózást!
Mit szólnál egy tavaszi, műtermi fotózáshoz? Most akár meg is megnyerheted!
Közzétéve: 2017. március 23. ... tovább olvasáshoz kattintson!
2017-OS EGYEDI NAPTÁRAK
2017-OS EGYEDI NAPTÁRAK
Ismét rendelhetők egyedi naptárjaink!


A naptárakat - az egy lapos, éves naptárak kivételével - spirálozzuk, és ellátjuk egy akasztóval.

A rendelést több módon is le lehet adni felénk. Az egyik lehetőség természetesen az üzletünkben történő rendelés leadás. Célszerű a képeket már leválogatva, az adott naptárnak megfelelő mennyiségben behozni, és - amennyiben a képek sorrendje is fontos - a hónapoknak megfelelően elnevezni.
Másik lehetőség az "Online Képrendelés" felületen történő naptárrendelés. Ennél figyelni kell arra, hogy mivel itt a választható méretek között nincs "naptár" opció, ezért a fájlokat fel kell tölteni egy tetszőleges mérethez, majd az "üzenet a boltnak" részbe be kell írni, hogy valójában naptár rendelésről lenne szó. Itt meg kell adni, hogy mely típusból, milyen méretben, mekkora mennyiség készüljön. Az átláthatóság miatt itt is célszerű a fájlokat már átnevezve megküldeni részünkre, pl: 07/028-dec, vagy: 07/028-12.

A honlapunkon található naptármintákon olvasható egy kód (pl.: 07/028, 11/026 ...stb) amely annak a naptárnak a típusát jelöli. Minden megrendelés esetében fel kell az adott kódot tüntetni, hiszen erről fogjuk tudni, hogy melyik naptárból szándékozik rendelni Kedves Vásárlónk.

Fontos tudnivaló még az is, hogy a naptárakban adott a képkivágás formája, mérete. Ezen nincs módunk, lehetőségünk változtatni, ezért a képeket kell gondosan megválogatni, számolva azzal, hogy a legtöbb naptártípusnál le fog maradni a kép egy része!
Meg tudjuk viszont változtatni a feliratok nyelvét. Gyakorlatilag valamennyi európai nyelv választható. Természetesen a magyar az alapértelmezett, ezért ha ezt külön nem jelölik, akkor így készül el a naptár.
Közzétéve: 2016. december 1. ... tovább olvasáshoz kattintson!
Még több hír