Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 17:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon D3300 + 18-105mm digitális DSLR kit + táska + 8GB SD kártya
178.990 Ft
Cikkszám: VBA390K005
Nettó ár: 140.937 Ft + ÁFA
Nikon D3300 + 18-105mm digitális DSLR kit + táska + 8GB SD kártya
178.990 Ft
Cikkszám: VBA390K005
Nettó ár: 140.937 Ft + ÁFA
Röviden:
Rendkívüli akciónk keretén belül most ha Nálunk vásárolod meg Nikon D3300-as fényképezőgépedet, ajándékba adunk hozzá egy Case Logic táskát illetve egy 8GB-os SD kártyát.
Leírás:
Nikon D3300 - Ragadja meg a fontos pillanatok valódi hangulatát!
A kisméretű és könnyű, 24,2 digitális tükörreflexes fényképezőgép nagy teljesítményű, kényelmesen hordozható és egyszerűen használható, így remek eszköz a felejthetetlen, nagy felbontású fényképek és videók készítéséhez.

A nagyméretű képérzékelő a legapróbb részleteket is lenyűgöző élességgel örökíti meg, a remek gyenge fényes teljesítmény (ISO 12800 beállításig) kihasználásával pedig sötétebb környezetben is kristálytiszta képeket készíthet.

Ha ön most kóstol bele a digitális tükörreflexes fényképezésbe, vagy szeretne többet tudni róla, akkor az Útmutató mód lépésekre lebontott segítséget nyújt. Ha megosztaná felvételeit, a Nikon külön megvásárolható vezeték nélküli mobiladapterével egyszerűen feltöltheti a képeket kedvenc oldalaira egy intelligens eszközön keresztül.

24,2megapixeles, DX-formátumú CMOS-érzékelő
Készítsen felejthetetlen nagy felbontású képeket. A nagyméretű nyomatok lenyűgözően néznek ki, és a részletek elvesztése nélkül vághatja felvételeit.

Mivel különleges kialakítása miatt nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt (OLPF), a D3300 a lehető legtöbbet hozza ki a 24,2 megapixeles felbontás által kínált lehetőségekből; a gép még a legfinomabb textúrákat is képes megörökíteni, és lenyűgözően részletgazdag felvételeket készít.

EXPEED 4
A Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést és fejlett zajcsökkentést kínál, hogy ön kristálytiszta, élethű színekben pompázó képeket készíthessen bármilyen fényben.

Remek teljesítmény gyenge fényben
Készítsen tiszta képeket bármilyen fényben. Az ISO 100–12800 (25600 egyenértékig kiterjeszthető) érzékenységtartománynak köszönhetően sötétben is részletgazdag felvételeket rögzíthet.

Vezeték nélküli adapter
Tűnjön ki nagyszerű képeivel az okostelefonos fotók tengeréből! A Nikon WU-1a vezeték nélküli mobiladapter segítségével a D3300-ról egy intelligens eszközön keresztül feltöltheti képeit.

iOS és Android™ alapú intelligens eszközökkel kompatibilis. A funkció használatához külön alkalmazás futtatása szükséges, amely ingyenesen letölthető a Google Play™, illetve az Apple App Store™ áruházból. Az Android, a Google, a Google Play, a YouTube és az egyéb jegyek a Google Inc. védjegyei.

5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel
Rögzítse a történéseket a gyors, 5 kép/másodperc sebességű sorozatfelvétellel, ragadja meg a tovatűnő pillanatokat és arckifejezéseket.

Most kóstol bele a digitális tükörreflexes fényképezésbe? Útmutató mód
Az Útmutató mód mintaképekkel és jól érthető, lépésekre bontott utasításokkal mutatja meg, hogyan készíthet nagyszerű fényképeket és videókat.

Speciális hatások: a D3300 által kínált 13 különféle effektus segítségével könnyedén művészi effektusokkal láthatja el fényképeit és videóit. Egyszerűen válassza ki az Effektusok módot, és a felvétel elkészítése előtt válassza ki az alkalmazni kívánt beállítást. A Pop hatás világosabb színeket eredményez; az Egyszerű panoráma segítségével a teljes látvány belefér a képbe; a Játékkamera hatás retró megjelenést kölcsönöz a képnek.

Borotvaéles 11 pontos AF-rendszer mindegy, milyen gyorsan és kiszámíthatatlanul mozog a téma, a D3300 fényképezőgép mindent élesen tart. A borotvaéles, középen kereszt típusú érzékelővel rendelkező, 11 pontos automatikus élességállítási rendszer gyorsan élességet állít a témára, és meg is tartja azt még akkor is, ha a téma nem a kép közepén van, illetve gyorsan vagy teljesen kiszámíthatatlanul mozog.

Igazi filmes élmény – teljes HD videók: a fényképezőgép D-videó funkciójával olyan videókat készíthet, amelyekre büszke lesz. Akár 50p/60p képkockasebességgel is rögzíthet teljes HD (1080p) videókat, tetszőleges fényviszonyok között és folyamatos automatikus élességállítással – ez azt jelenti, hogy a felvételek még akciódús jelenetek esetén is gördülékenyek maradnak, ráadásul kiemelkedő élesség és képtisztaság jellemzi a felvett anyagot.

Nagyméretű LCD-képernyő: ha olyan egyszerűen szeretné működtetni a D3300-at, mintha az egy kompakt fényképezőgép vagy okostelefon lenne, akkor használja a nagy, 7,5cm képátlójú LCD-monitort a fényképek és videók elkészítéséhez. A széles megtekintési szög és a 921000képpontos felbontás jóvoltából a felvételek komponálása és ellenőrzése, illetve a speciális hatások alkalmazása egyaránt egyszerű.

Értelemszerű működtetés: a D-videó és az Élő nézet mód külön gombbal indítható. A fényképezőgép hátulján található i gomb segítségével megkerülheti a fényképezőgép főmenüjét, és gyorsan megváltoztathatja a beállításokat felvételkészítés közben is. Amikor a kereső használatával dolgozik, választhat a klasszikus és a grafikus felület között; utóbbi animált jelzéseket használ, így ön még könnyebben láthatja, hogy éppen milyen műveletet végez.

Optikai kereső: a D3300 tiszta, széles képet adó optikai keresője egyszerűvé teszi a tökéletesen időzített fényképek készítését, különösen akkor, ha távolról fényképez gyors akciót.

Kisméretű rendszer: a pehelykönnyű D3300 tömege mindössze 410gramm (csak a váz), és kicsi, behúzható kitobjektívvel rendelkezik, ezért ez az eddigi legkényelmesebben hordozható digitális tükörreflexes fényképezőgép. A kis géphez képest nagyméretű, kényelmes markolat stabil fogást tesz lehetővé, miközben ön bármerre jár, élénk képeket készíthet a fontos pillanatokról.

NIKKOR objektívek: a Nikon legendás DX-formátumú NIKKOR objektívjeivel a lehető legjobban kihasználhatja a D3300 nagy képpontszámát. Élénk színű, nagy kontrasztú, részletgazdag fényképek és videók: a gyors fix objektívekkel lélegzetelállító portrék, a makró objektívekkel életnagyságú közelképek készíthetők, a telefotó objektívekkel pedig távoli témák fényképezhetők.
Tulajdonságok:
Effektív pixelszám: 24.2 megapixel
LCD átmérője: 3 coll
LCD felbontása: 921000 pixel
Elforgatható kijelző: Nincs
Video felbontása: 1920x1080 pixel (Full HD)
Fényképezőgép színe: Fekete
Energiaforrás: Saját Li-ion akkumulátor
Canon akku típusa: EN-EL14
Memóriakártya-foglalat: SD/SDHC/SDXC
Sorozatfelvétel: 5fps
Szenzor típusa: CMOS
ISO érzékenység: 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, auto
Expozíció kompenzáció: Van
HDMI kimenet: Van
USB 3.0: Nincs
Megjegyzés (ISO 25600-ig kiterjeszthető)
Nettó ár: 140.937 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!