Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 17:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon D610 váz
444.990 Ft
Cikkszám: VBA430AE
Nettó ár: 350.386 Ft + ÁFA
Nikon D610 váz
444.990 Ft
Cikkszám: VBA430AE
Nettó ár: 350.386 Ft + ÁFA
Leírás:
A D610 révén megtapasztalhatja a teljes képes fényképezés erejét.

Ez a professzionális Nikon-technológiával felszerelt, nagy teljesítményű D-SLR gép olyan képminőséget biztosít, amelyre kizárólag az FX-formátum képes.

A 24,3megapixeles, FX-formátumú képérzékelő a legapróbb részleteket is élethű képélességben rögzíti, ami gazdag színvilágú, nagyszerű fényképeket és akadozásmentes teljes HD videofelvételeket eredményez. Gyors, 6 kép/mp sebességgel készíthet felvételeket, a Nikon új Halk sorozatfelvétel módja révén pedig szinte teljes csöndben fényképezhet, ami igen hasznos például a vadvilág fotózásakor.

Az időjárásnak teljes mértékben ellenálló szigetelésű D610 igen tartós, így szinte bárhová magával viheti, elkészült remekműveit pedig intelligens eszközéről a Nikon vezeték nélküli mobiladapterén keresztül bárkivel megoszthatja.

24,3megapixeles, FX-formátumú CMOS-érzékelő

A rendkívül nagy látószögtől a szuper-telefotóig, hihetetlenül részletgazdag, lágy tónusátmenetekkel büszkélkedő, magas ISO-érzékenységgel fotózva is alacsony képzajszintű képeket készíthet.


Halk sorozatfelvétel mód

Tökéletes a vadvilág fotózásához, mert sorozatfelvétel közben észrevehetően csökkenti a fényképezőgép működési zaját a tükör visszatérésekor, így könnyebb megörökíteni a félénk, rejtőzködő témákat.


6 kép/mp sebességű sorozatfelvétel

FX- és DX-formátumban egyaránt 6 kép/mp sebességgel, élesen rögzítheti a gyorsan zajló eseményeket.


Remek teljesítmény gyenge fényben

Az ISO 100–6400 (25600 egyenértékig kiterjeszthető) fényérzékenység révén még kihívást jelentő fényviszonyok mellett is részletgazdag, alacsony zajszintű képek készíthetők.


Többterületű D-videó

FX- és DX-formátumú, teljes HD (1080p) felbontású videót rögzít 30p, 25p és 24p képkocka sebességgel. Tömörítetlen HDMI-kimenet külső eszközökre, valamint hi-fi hangszabályozás.


Beépített HDR (széles dinamikatartomány)

Alacsony képzajú, a világos és sötét területeken egyaránt széles tónustartományú képeket készíthet nagy kontrasztú helyzetekben.


Vezeték nélküli átvitel: felvételeit azonnal megoszthatja, illetve távolról vezérelheti a fényképezőgépet egy okostelefon vagy táblagép, illetve a Nikon külön megvásárolható WU-1b mobiladaptere* segítségével.


Nagy érzékenységű automatikus élességállítás: remekül kihasználhatja a Multi-CAM4800 39 pontos AF-rendszer által kínált, kivételes témabemérést. A D610 akár f/8 fényerejű objektívekkel is képes éles felvételeket készíteni a telihold fénye mellett.


EXPEED 3 képfeldolgozó rendszer 14 bites A/D konverzióval és kiváló tónusátmeneteket garantáló, 16 bites képfeldolgozással.


Fényképezési helyzetfelismerő rendszer: a fényképezőgép képérzékelőjétől és a 2016 képpontos RGB-érzékelőtől kapott, pontos adatok felhasználásával a fényképezési helyzetfelismerő rendszer közvetlenül a zár kioldása előtt optimalizálja az expozíciót, az automatikus élességállítást és a fehéregyensúlyt, ezáltal éles felvételeket készít.


Beépített időzített fényképezés: a menüben egyszerűen, bonyolult számítások nélkül beállítható időzített fényképezést tesz lehetővé. Az időzített felvételkészítés funkció segítségével előre meghatározott időközönként oldhatja ki a zárat. Az időzített fényképezéssel rögzített képeket videofájlként mentheti, és így a történéseket a valóságosnál 24–36000-szer gyorsabban játszhatja vissza.


A Picture Control funkció lehetővé teszi, hogy az egyes paraméterek – például az élesség, a színtelítettség és a színárnyalat – beállításainak finomhangolásával egyedileg módosítsa állóképeinek és videóinak megjelenését.

Precíziós, 8cm-es, kb. 921000 képpontos, VGA LCD-monitor automatikus monitor fényerő vezérléssel. Világos, éles visszajátszást kínál, remek színvisszaadással.


Nagy teljesítményű kereső kb. 100%-os képfedéssel és 0,7x nagyítással. DX-kivágás módot is kínál, amelyet a keresőben jelölés mutat.


Tartós és könnyű: a fényképezőgép úgy készült, hogy a legzordabb körülményeknek is ellenálljon. Az elülső és hátsó borítása magnéziumötvözetből készült, és mindössze 760 g tömegű (akkumulátor nélkül). Ugyanolyan időjárásálló szigeteléssel van ellátva, mint a Nikon professzionális D800 D-DSLR modellje; remekül ellenáll a nedvességnek és a pornak.


Kéttengelyes elektronikus virtuális horizont: az LCD-monitoron vagy a keresőben ellenőrizheti a fényképezőgép helyzetét a vízszinteshez képest, illetve a váz dőlésszögét (előre- vagy hátradőlését).


Kettős SD kártyanyílás: a két SD kártyanyílás rugalmasabb fényképezést tesz lehetővé. A második foglalatban levő kártya használható akkor, ha az első foglalatban levő kártya betelt, illetve rögzítheti az állóképeket az egyik kártyára és a videókat a másikra. SDXC- és UHS-I-kompatibilis.
Tulajdonságok:
Effektív pixelszám 24.2 megapixel

Kijelző:

LCD átmérője: 3.2 coll
LCD felbontása: 921000 pixel
Elforgatható kijelző: Nincs

Videó:

Video: FULL HD
Video felbontása: 1920x1080 pixel

Egyéb:

Fényképezőgép színe: Fekete
Energiaforrás: Saját Li-ion akkumulátor
Nikon akku típusa: EN-EL15
Memóriakártya-foglalat: SD/SDHC/SDXC
Sorozatfelvétel: 6fps
Szenzor típusa: CMOS
ISO érzékenység: 50, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, 25600, auto
Expozíció kompenzáció: Van
HDMI kimenet: Van
USB 3.0: Nincs
Wi-Fi: Nincs
Megjegyzés ISO: 100 - 6400 (1/3, 1/2,vagy 1 Fé lépésekben)(ISO50 és 25600-ra kiterjeszthető) | UHS-I-kompatibilis | C típusú minitűs HDMI-csatlakozó
Garancia:
3 év
Nettó ár: 350.386 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!