Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 17:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Yuneec drónok elérhetőek webshopunkban!
Mivel a drónok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is, szeretnénk egy pár modellt mi is bemutatni a Yuneec kínálatából, mely az amatőr felhasználóktól kezdve egész a profi videósokig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb drónt.
Yuneec drónok elérhetőek webshopunkban!
Bár hazánkban és Kelet-Európában az 1999-ben alapított Yuneec név nem mond túl sokat, mégis világelső az elektromos repülőeszközök gyártása terén. 2014-ben az amerikai Intel Inc.-vel kötött 60 millió dolláros akvizíciót követően belépett a hobbi célú drón piacra. Közel két év alatt 4 kategóriában fejlesztett eszközöket, a legtöbb esetben azonnal maga mögé utasítva a piacon lévő vetélytársakat. A Yuneec mindig is úgy gondolta, hogy csak olyan eszközök lehetnek életképesek, amelyek a dobozból kivéve azonnal repülésre alkalmasak, kamerával vannak ellátva és érzékelők segítik a repülést, a balesetek elkerülése végett. Idén nyáron pedig elsőként dobta piacra a Breeze névre keresztelt szelfi drónt, amely az előre programozott repülési módoknak köszönhetően nem igényel repülési és/vagy irányítási tapasztalatot, ezáltal a felhasználók jóval szélesebb köréhez képes eljutni és olyan perspektívából kínálja az élmények megörökítését (UHD minőségben), amilyenre eddig csak pár embernek volt lehetősége. A remek használhatósághoz egy igazán kedvező ár is párosul, ezért töretlen sikerrel értékesítik világszerte.

Az általunk forgalmazott drónok listáját az alábbi linken találhatják meg:
visszalépéshez kattintson! Közzétéve: 2017. június 19.