Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Fujifilm X-T100 váz
139.990 Ft
Cikkszám: 328-329008
Nettó ár: 110.228 Ft + ÁFA
Fujifilm X-T100 váz
139.990 Ft
Cikkszám: 328-329008
Nettó ár: 110.228 Ft + ÁFA
Leírás:

Mutassa meg a világát!

Az ön napja másnak, csak egy átlagos nap, de ön számára eredeti és megismételhetetlen. Ön az egyetlen aki képes megörökíteni a saját történetét. A lencsék mögül kémlelve a világot, megtapasztalhatja a különleges és emlékezetes pillanatokat. A FUJIFILM X-T100 fényképezőgéppel teljes mértékben élvezheti a fotózás örömeit, kivételes képminőséggel és egyedi stílussal.

Nézet

Az újonnan bemutatott, három irányban dönthető LCD kijelző, a magas felbontás, illetve a nagymértékű nagyítású (0.62x) organikus EL elektronikus képkereső számos kreatív fényképezési stílushoz illik.

Elektronikus képkereső

Magas teljesítményű EVF belevan építve a retro vázra. Tiszta téma nézetet kínál még szikrázó napsütésnél is, és határtalan élvezetet nyújt a képkeresőn keresztül készített felvételekhez. Csak a CSC képkereső teszi lehetővé, hogy úgy tudjon fényképet készíteni, hogy közben megtekintheti a beállítások és kompozíciók végeredményét.

3 irányban dönthető LCD

A fő, 3,0 hüvelykes LCD monitor vízszintesen forgatható és függőlegesen dönthető szerkezettel rendelkezik. A vízszintes forgathatóság az önportré készítéséhez hasznos, mind az álló képek, mind a videók készítésénél. A függőleges dönthetőség a magas szögben vagy a derékmagasságban való felvételek készítésénél hasznos. Az érintés szabályozó és az önkioldó módok kombinációjával, a FUJIFILM X-T100 számos felvétel készítéséi módot teszi lehetővé.

Színek

A FUJIFILM X-T100 különböző színekben kapható, például sötét szürkében feketében és pezsgő aranyban. Retro és luxus érzés az alumínium fedő magas minőségű eloxált borításával.

Retro stílus és könnyű váz

A váz súlya valamivel kevesebb, mint 450 g. Hordozhatóságával és retro stílusával, a FUJIFILM X-T100 mindennapi életének a legjobb társa lesz.

Kompakt objektívek

A széleskörű fókusztávolság, a 3 f-stoppos hatékony optikai képstabilizátor és az akár 5 cm-es közeli felvételekhez való objektívek határtalanná teszik a fényképezési lehetőségeket.

Levehető markolat

Speciális markolat a biztonságos tartásért.

Mód-választó

Minden egyes fényképezési mód gyorsan elérhető, mint az SR+ vagy módot válthat a szokványos mód-tárcsa segítségével.

Funkció-tárcsa

A funkció-tárcsa gyors és intuitív fényképezési mód beállítást kínál. Az "ALAPÁRTELMEZETT" beállításban a gyűrű minden fényépezési módban automatikusan a legjobb opcióba ugrik.

3 irányban dönthető érintőképernyő

A 3,0 hüvelykes fő LCD 3 irányban dönthető érintőképernyővel Az általános érintőképernyős lehetőségek, mint az érintés, nagyítás-kicsinyítés és egyéb érintő funkciók a pöckölés/felhúzás kézmozdulattal érhetők el.

A Fujifilm X-T100 minden fontos fényképezési nézőpontot lefed, ezért Ön egyedi képeket készíthet: természetes bőrtónus, csodálatos színvisszaadás, gyenge fényviszonyok kezelése és széltől-szélig kiváló felbontás. A 80 év alatt tökéletesített FUJIFILM technológia segítségével kiváló képet készíthet.

A FUJIFIL X-T100 APS-C méretű képérzékelővel rendelkezik, amely 14-szer nagyobb, mint az átlagos okostelefonok képérzékelője. Az alacsony fénykapacitással és a csodálatos elmosás segítségével kimagasló képminőséget biztosít.

A továbbfejlesztett SR Auto mód érzékeli azt a jelenetet és a témát, amelyet néz, és automatikusan optimalizálja a kamera beállítását és fókuszát. Lehetővé teszi, hogy néhány lépéssel magas képminőséget érjen el.

Vezeték nélküli hálózat

A kamerát a Bluetooth® segítségével párosíthatja okostelefonjával, így zökkenőmentesen küldheti át fényképeit, és azonnal megoszthajta őket online.

Szuper Intelligens Vaku

A vaku a jeleneteknek megfelelően automatikusan állítja be a fény mennyiségét, ezzel segítve a természetes megjelenésű képek elkészítését.

Videó

Rögzítse a világot ultra nagyfelbontásban 4k videófelvételi képességgel, melynek köszönhetően életre keltheti a pillanat légkörét is.

Új 4K sorozatkép

A nagy felbontású, nagy sebességű sorozatkép-készítés segítségével gyorsan mozgó tárgyakat is megörökíthet. Válassza ki a másodpercenként megörökített 15 kép közül a legjobbat.

Multi fókusz

A multi fókusz módnak köszönhetően több fénykép segítségével készíthet nagy mélységélességű éles képeket.

Termékjellemzők:

24.2MP APS-C CMOS (Bayer)
Fázisdetekciós + kontraszt alapú AF (91 pont)
3″ 1.04mio képpontos LCD, érintőkijelzős, 3-irányba kihajtható
ISO200-12800 (kiterjesztve 100-512009
4K video 30percig 15fps
FullHD max. 60fps
HD max. 60fps 30percig vagy Slow-mo 7 percig
11 Filmszimuláció
Time-Lapse mód
Bekapcsolási idő High Performance módban 0.4mp
Záridő: 30mp – 1/4000s, elektronikus zárral 1/32.000s
Vakuszinkron: 1/180s
Beépített vaku + vakupapucs
6fps sorozat
Sztereo mikrofon és mono speaker
UHS-I SD kártya foglalat
USB-n keresztüli töltés
HDMI, mikrofon port, USB 2.0 (fülhallgató kimenet nincs)
Wifi + Bluetooth, appon keresztüli vezérlés
Akkumlátor: NP-W126s akku (430 expo)
Súly: 448g
Garancia:
2 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 110.228 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!