Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Fujifilm X-S10 váz (fekete)
369.990 Ft
Cikkszám: 328-X-S10BODY
Nettó ár: 291.331 Ft + ÁFA
Fujifilm X-S10 váz (fekete)
369.990 Ft
Cikkszám: 328-X-S10BODY
Nettó ár: 291.331 Ft + ÁFA
Röviden:
5 tengelyes szenzor stabilizáció
4K30FPS videó felvételek
X-Trans CMOS 4 Szenzor, 26.1 Megapixel
Leírás:
Te stílusod, te színed. Kamera, mely kifejezi a hangulatod.
A nagyszerű fotók mély érzelmeket váltanak ki. Rögzítse a szemét a témára, képzelje el a mesélni kívánt történetet, és a kamerával adjon jelentést a képnek. Tökéletes színek a fotózási stílusod meghatározásához. A színtudomány minden kép gyökere, amelyet létrehozol. A 85 év alatt felhalmozott tudásból és technológiákból kifejlesztett Fujifilm filmszimulációk kiváló mélységet, telítettséget és tonalitást biztosítanak, amelyeket alig vagy egyáltalán nem szükséges javítani. A „kamerán kívülről” valóban új értelmet nyer a Fujifilm legendás színvisszaadásával és az X-S10 kamerán belüli funkcióival. Bármely filmszimulációt testre szabhat saját karakteréhez igazítva, a paraméterek széles skáláját közvetlenül a kamerán belül módosítva, az eredeti színeket és textúrákat úgy változtatva, hogy egyedi felületet teremtsen és meghatározza saját kreatív stílusát.

Könnyű váz, amely segíti a kreativitást. Minél kompaktabb annál több lehetőség.
Az X-S10 kamera kicsi, kompakt vázát úgy tervezték, hogy könnyű súlyú legyen, lehetővé téve a környezet szabadabb felfedezését, hogy szó szerint tovább vihesse a fényképezést. Lehet, hogy csak 465 g (16,4oz) súlyú, de nem köt kompromisszumot a gyártás minősége vagy a csúcskategóriás szolgáltatások terén. A könnyebb terhelés egyszerűen több energiát kínál, hogy újabb fényképeket készítsen, vagy több helye lesz egy másik objektív hordozásához, növelve az esélyét, hogy új helyeken készíthessen képeket.

Megbízható autofókusz a fontos pillanatokhoz
Villámgyors, pontos és kitartó, gyenge fényviszonyú autofókusszal a legfürgébb témákat is rögzítheti, így semmi sem akadályozza kreativitását. A továbbfejlesztett arc- és szemérzékelő AF akár 0,02 másodperc alatt képes fókuszálni, így portréi kristálytiszták és a Tracking AF funkcióval a gyorsan mozgó tárgyak is könnyen követhetők. Még gyenge megvilágításút belső terekben vagy éjszakai jelenetekben sem gátolhatják. Az X-S10 nagy érzékenységű háttérvilágítású érzékelője csodálatos -7EV * sebességgel működhet, könnyedén megragadva a gyertyafényes jeleneteket vagy a holdfényes pillanatokat.

Komponáljon világosan, akár sötétben is. Élvezze a kompromisszumok nélküli képminőséget, bárhol is készíti képeit.
Kompakt vázában az X-S10 egy nagy teljesítményű, öttengelyes testen belüli képstabilizáló (IBIS) egységgel rendelkezik, amely csökkenti a bemozdulásokat, amikor a legnagyobb szükség van rá. Ez a nagy teljesítményű giroszkóp és gyorsulásmérő segít a fényképezőgép megakadályozza a gép bemozdulását, így élesebb képeket kínál. A fényképezőgépet kézben tartva akár hatszor lassabb zársebességgel is készíthet állóképeket, vagy videófelvételeket. Az X-S10 IBIS szinkronizálja az optikai képstabilizáló (OIS) rendszer lencséit is, erőteljes és megbízható képstabilizáló teljesítményt biztosítva.

Igényeinek megfelelően testreszabható. Hozza létre személyes beállításait, hogy mindig készen állhasson.
A teljes testreszabást és a fotóstílushoz való tökéletes alkalmazkodást biztosító X-S10 biztosítja, hogy gyorsabban, okosabban és ösztönösebben dolgozzon. A dedikált funkcióbeállítások lehetővé teszik a gyakran használt menüelemek egyetlen gombnyomással történő előhívását. Tárolhatja kedvenc beállításait az üzemmódválasztó tárcsa négy egyedi pozíciójának egyikébe is, lehetővé téve az azonnali váltást a képkocka témájának megfelelő beállítások között.

A képek azonnal megoszthatók a kamerából. Ossza meg azonnal történeteit.
Csatlakozzon Bluetooth-hoz vagy Wi-Fi-hez, hogy képeit egyszerűen átküldhesse okostelefonjára, és kedvenc fényképeit feltölthesse közvetlenül a közösségi oldalakra, vagy azonnal kinyomtathassa és megoszthassa legjobb képeit egy kompatibilis instax ™ nyomtatóval összekapcsolva.

Alakítsa a mindennapokat drámai filmekké
A FUJIFILM X-S10 nagyfelbontású 4K videófelvételt készíthet, a tiszta 6K adatmennyiségből, a könnyen használható felvételi módok és az intuitív kezelőszervek segítségével gyönyörűen részletes és természetes megjelenésű felvételeket készíthet kiváló minőségű, professzionális filmek készítéséhez. Akár Full HD módba is válthat, és 240 kép / mp sebességgel készíthet felvételt, így tízszeres lassított effektust érhet el, amikor a cselekvés minden részét látni kell.

Filmszimulációs módok
A digitálisnak nem kell unalmasnak lennie. A Fujifilm több mint 85 éves színtudományi ismeretét öntötte legújabb X Szériás kameráiba, így a fotósok és a filmkészítők élvezhetik a 18 különböző filmszimuláció egyedi megjelenését. De ezek nem csak amolyan régi színprofilok, amelyek digitális fényképezőgépekben vagy okostelefonokban elérhetők - mindegyik Filmszimuláció pontosan úgy van kialakítva, hogy a Fujifilm legnépszerűbb analóg filmfelületeinek és fotóelőhívási folyamatainak színeit és tónusait reprodukálja. Kedvenc filmszimulációjának kiválasztásával sajátos képeket vagy videókat készíthet, egyenesen a kamerából küldheti okos telefonra vagy számítógépre, és rögtön elkészítésük után közvetlenül közzéteheti őket a közösségi médiában vagy a blogjában.

Állítható beállítások
Szeretne kitűnni? Az X-S10 megkönnyíti a saját jellegzetes vizuális stílusának kialakítását azáltal, hogy a filmszimulációkat más kifejező effektusokkal ötvözi, ideértve a filmszemcsék textúráját, a színmélységet, az élességet, a tisztaságot, valamint a kiemelő és árnyékos tónusokat. Mindezek a beállítások élőben jelennek meg az EVF-ben és az LCD érintőképernyőn, így kiváló megjelenésű effektusokat készíthet és előbeállításként elmentheti őket.

Szemcsézettség: Az enyhe textúrától a hagyományos, nagy ISO-értékű film szemcsés megjelenéséig az X-S10 segítségével könnyedén adhat természetes megjelenésű szemcséket fényképeihez. Ellenőrizze az intenzitást és a méretet a megfelelő mennyiségű textúrához.

Color Chrome effekt: Használja az X-S10 Color Chrome effektusait, hogy mélységet, részletességet és természetesen élénkebbé tegye a kép vörös, zöld vagy sárga tónusait, ahol a telítettség túl magas a valódi színátmenet eléréséhez; vagy a Color Chrome FX Blue használatával állítsa be az értékeket csak kék tónusban. Állítsa be őket külön, hogy tökéletesen illeszkedjenek a témához.

Tónus kiemelés: A nagy kontrasztú jelenetek, például a háttérvilágítású épületek az X-S10 Highlight és Shadow Tone vezérlőivel kontrolálhatók. A 13 különböző lépésben a beállítások egyszerűen elkészíthetők és finomhangolhatók, így a képek kiegyensúlyozottak és természetesek lesznek, minimalizálva a képek utólagos feldolgozásához szükséges időt.

Tisztaság módok: A Clarity vezérléssel eldöntheti, hogy egy jelenetet éles vagy lágyabb megjelenésű legyen. A 11 lépéses vezérléssel könnyű finomhangolni képeit, saját ízlésének és stílusának megfelelően.

Fehéregyensúly: A tökéletes szín elérése nem csak a Fujifilm úttörő X-Trans szenzorábnak köszönhető, hanem a kamera fehéregyensúly-rendszer minőségének is. Finom beállítások végezhetők, ideértve az automatikus fehéregyensúly (AWB) beállítását a három mód egyikére: Auto, Fehér prioritás és Környezet prioritás. Ha a fényképezőgép izzólámpás megvilágítás esetén fehér prioritásra van állítva, akkor a fehér valószínűleg fehér színű lesz. De amikor a Környezet-prioritás be van állítva, a jeleneteket átfogóan melegebb fehéregyensúlyban fényképezzük, hogy megőrizzük a jelenet környezeti jellemzőit.

Monokromatikus szín: Az X-S10 több fekete-fehér filmszimulációval rendelkezik, és ezek szintén testreszabhatók és menthetők, beleértve a monokróm effektusok meleg vagy hűvös tónusát, egyedi vintage vagy képzőművészeti stílus megjelenítéséhez.

Auto / SP mód: Mind a 18 filmszimuláció kiválasztható az AUTO / SP menüpontban, ráadásul most lehetőség van RAW formátumú képek készítésére is a módok kiválasztása közben. Ez azt jelenti, hogy olyan helyzetekben is, amikor lehetetlen gyorsan és egyszerűen megváltoztatni a fényképezőgép beállításait, biztos lehet benne, hogy maximális sokoldalúságot biztosít az utómunka során.

Javított képminőség AUTO / SP módban: A legújabb technológia felhasználásával az X-S10 AUTO / SP módjában a képminőség új szintre emelkedett. A tájak tisztábbak és élénkebbek, a portrék szebbek és természetesebbek, a háttérvilágítású jelenetek pedig kevésbé hajlamosak elveszíteni a részleteket a csúcsfényeknél és az árnyékokban.

Kreatív szűrők: A filmszimulációk használata mellett az X-S10 13 szűrési lehetőséggel is rendelkezik, amelyekkel kreatív megjelenést adhat képeinek. Válasszon a Játék kamera, a Csúcsfény, a Dinamikai tónus és még sok más közül, hogy képei saját stílust kínáljanak.

Stilusos megjelenés: Az X-S10 professzionális funkcióival és megjelenésével, amelyet érdemes megmutatni mindenkinek, így majd mindenhová el szeretné vinni. Tartós, könnyű konstrukciója, gyönyörű dizájnja és védjegye, amit kézben tartva érez igazán, fenntartja azt a hírnevet, amelyet a FUJIFILM X Szériás kamerák stílusikonként és megbízható fényképészeti eszközként jelentenek.

Markolat: A kamera kis mérete nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kötne a kezelés terén. Az X-S10 ergonómikus markolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a kamera stabilan tartását nagyobb objektívek használatánál. Magnéziumötvözetből készült elülső és felső lemezzel rendelkezik, így a karosszéria merev és robusztus.

Élvezze az X bajonettes objektíveket: X bajonettes kameraként az X-S10 objektívek széles családja segíti a képalkotási lehetőségek kihasználását. A Fujifilm X bajonettes objektívtartománya több mint 35 különféle optikával rendelkezik, amelyek fókusztávolsága 8–800 mm *. Minden lencsét úgy terveztek, hogy egyesítse a hihetetlen optikai teljesítményt, kiemelten kezelje az optimális méretet és súlyt, amely könnyen kezelhető, akár állóképeket, akár videofelvételeket készít.
* 35 mm egyenértékű 12 mm-től 1200 mm-ig. 1200 mm az XF2X TC WR telekonverter használatakor.

Fókusz: Az X-S10 fejlett autofókusza sűrűn elrendezett fázisérzékelő képpontokat és fejlett algoritmusokat használ kategóriájában a legjobb autofókusz eléréséhez. Nagy sebesség a teljes kereten belül, az X-S10 tökéletesen felkészült minden lehetőség keretezésére.

AF sebesség: X-Trans CMOS 4 érzékelőjével és X Processor 4 képfeldolgozó motorjával, kategóriájában a legjobb autofókusz teljesítménnyel az X-S10 gyönyörűen teljesít arcfelismerésnél, és tárgykövetésnél is. AF sebessége, amely megegyezik a többi nagy teljesítményű X Szériás tükör nélküli fényképezőgép * sebességével, hihetetlen 0,02 másodpercet kínál. Szituációtól függetlenül, az X-S10 AF-a szívós sebességgel képes követni és megtartani a legkörülményesebben mozgó tárgyakat, és csodálatosan rögzíti az arcokat. * X-T4, X-Pro3

Arc / szem AF: Mozgó témák fényképezésekor vagy sekély mélységélesség használata esetén magabiztosan támaszkodhat az X-S10-re, hogy az alany arca vagy szeme fókuszban maradjon, és pontosan követhesse őket, így nem marad le egyetlen pillanatról sem. Ha videófelvételt készít, hagyja, hogy az X-S10 a téma élességének megőrzésére összpontosítson, így ön a történetre koncentrálhat.

AF követése: Az AF sebessége és teljesítménye nem adja fel, ha más témákról is van szó. Az AF algoritmus érzékeli a formákat és a színeket, hogy beazonosítsa a témákat és fókuszban tartsa őket nagy sebességű nyomkövetési teljesítmény mellett. Egyszerűen aktiválja az élességet az exponálógomb félig megnyomásával, és az X-S10 simán és pontosan követi őket a keretben mozogva.

Gyenge megvilágítású AF: Fotókat kell készíteni nagyon sötét belső terekben vagy gyenge fényviszonyok mellett a szabadban? Az X-S10 intelligens hibrid fázisérzékelő autofókusz rendszere éles és tiszta eredményeket kínál. Akár -7EV * érzékenységgel az autofókusz még éjszaka is használható, ott ahol más kamerák már küzdenek.
* Ha XF50mmF1.0 R WR objektív van csatlakoztatva

Továbbfejlesztett AE / AF algoritmus az AUTO / SP számára: Az előttünk elhaladó tájaktól a röpke portré pillanatokig, amikor az AUTO vagy SP módot használja a Pre-AF engedélyezésével, az X-S10 új autofókusz algoritmusa automatikusan felismeri a különböző témákat és jeleneteket, fokozott fókuszálási sebességet, pontosságot és teljesítményt biztosítva.

MF Assist: Rengeteg alkalommal van szükség kézi fókuszálásra, és az X-S10 három, kiváló MF Assist funkciót is kínál. A Focus Peak a fókuszban lévő területeket hangsúlyozza a képernyőn, míg a Digital Split Image és a Digital Microprism újra alkotja a szemmel történő fókuszálást ahogy a klasszikus kameráknál történt, lehetővé téve, hogy útmutatóként használja őket az élesség beállításához.

Képstabilizáció: Az X-S10 bár kicsinyített testen belüli képstabilizáló (IBIS) modult használ, de a teljesítmény terén nem köt kompromisszumot. Annak ellenére, hogy súlya elképesztő 30% -kal * kisebb, az X-T4 IBIS-jével összehasonlítva, ez az újonnan kifejlesztett és rendkívül kompakt egység még hat lépéses stabilizációt kínál!
Videófilmek és élesebb állóképek minden bizonnyal a láthatáron vannak ezzel a kompakt rendszerrel, amely egyben az első X Szériás középkategóriás kamera, amely mozgásérzékelő mechanizmust használ. Ez a lengéscsillapító véd az enyhe rázkódások ellen, további stabilitást biztosítva a kép tisztaságának és felbontásának fenntartása érdekében.
Mint más IBIS-kompatibilis X Szériás kamerváznál, az OIS rendszer objektívjeivel együtt az X-S10 is szinkronizálja az objektívet, hogy fokozottabb stabilizációs teljesítményt nyújtson.

Nagy sebességű folyamatos keretezés: Gyorsan mozgó témák esetén az akcióval való lépéstartás lehetséges az X-S10 8 kép / másodperces mechanikus zár vagy az elektronikus zár (ES) között, amelyek körülbelül 20 kép / másodperces sebességgel képesek képeket készíteni. Azoknál a pillanatoknál, amelyeket egyszerűen nem lehet kihagyni, az ES akár 30 képkocka / másodperc sebességet is elérhet a kép enyhe vágásával.

Csendes zár: Az X-S10 elektronikus zár (ES) nem csak a sebességről szól, hanem arról is, hogy teljes csendben készíthet fotókat. Tökéletes azokra a pillanatokra, amikor diszkrétnek kell lennie, az ES mód lehetővé teszi, hogy képeket készítsen múzeumokban, művészeti galériákban, esküvőkön és akár gyermekei koncertjein is anélkül, hogy aggódna a zár hangja miatt. A Folyamatos-Alacsony és a Folyamatos-Magas meghajtó beállításokkal is kéz a kézben működik, így egyetlen képről sem fog lemaradni.

Sokoldalú felugró vaku: Hogy több megvilágítási lehetőséget kínáljon, az X-S10 nagy teljesítményű Super i-Flash vakuval rendelkezik, amellyel gyönyörű fotókat készíthet, pont ahogyan Ön látja őket. A kamera automatikusan vezérli a vakuteljesítményt, egyenletes és természetes megjelenést kínálva, tele kontraszttal és részletességgel.

Tökéletes keretezés: Az X-S10 elektronikus keresőjén keresztül történő komponáláskor nagy felbontású, 2,36 millió képpontos kijelzője tiszta és részletes képet nyújt, azonnali visszajelzéssel az expozícióról és egyéb beállításokról. A Boost mód használatával az EVF képsebessége is max. 100 kép / mp-re növelhető, így könnyedén követheti a gyorsan mozgó témákat a képkeresőben.

Rugalmasság. Találja meg tökéletes fotóstílusát:
A fényképezőgépnek olyan könnyen használhatónak kell lennie, hogy szemének kiterjesztésévé váljon. Ennek elérése érdekében az X-S10 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a fényképezőgép kezelőszerveinek személyre szabását saját fényképezési stílusnak megfelelően.

Testreszabhatóság: A fényképezőgép felső lemezéről könnyen elérhető módválasztó tárcsa négy egyéni pozícióval rendelkezik, a C1-től C4-ig, ahol kedvenc képminőségét, fókuszát és meghajtó-beállításait mind elmentheti és azonnal előhívhatja. Például használja a C1-et a nagy sebességű folyamatos meghajtás és az AF-beállításokhoz, amelyek gyorsan mozgó témák fényképezésére használhatók, miközben a C2-re mentett elektronikus zár-beállítások készen állnak azon helyzetekre, ahol csendre van szükség. Ezekkel az egyéni pozíciókkal biztosan jobban koncentrálhat a kép elkészítésére és kevésbé a kamera menükben történő navigálásra.

Gyorsmenü: Az X-S10 fényképezőgépen a Q menü segítségével akár 16 gyakran használt menüt is azonnal előhívhat, hogy gyorsan váltson a fókuszmódok között, és elérhetővé tegye például a Eye Detection AF funkciót. Ezenkívül, mivel a kép még mindig látható a Q menü mögött, testreszabásával a kevesebb elem megjelenítéséhez megkönnyítheti a kép könnyebb figyelemmel kísérését a beállítások módosítása közben.

Fn gombok: Töltsön kevesebb időt a menükben történő navigálással, és fordítson több időt képeinek készítésére úgyl, hogy feltérképezi a leginkább használt funkciókat az X-S10 dedikált Fn gombján és Fn tárcsáján. Ha kettőnél több kedvence van, további öt kedvenc menüpontot hozzárendelhet a kameraváz öt másik testreszabható gombjának bármelyikéhez. Csak tartsa lenyomva a kamera hátoldalán található DISP / BACK gombot, hogy elkezdhesse a menü nélküli életet.

Érintéses műveletek: A biztonságos manuális kezelést és a legújabb technológiát ötvöző X-S10 érintőképernyővel rendelkezik, amely egyszerű mozdulatokkal kezelhető. Csakúgy, mint egy okostelefon, csúsztathatja ujját a menük megjelenítéséhez, illetve a kép nagyításához és kicsinyítéséhez Lejátszás módban.
Az Touch shot segítségével ráfókuszálhat az érintett területre és elkészítheti a képet, Touch AF az érintett területre fókuszálhat, az Touch Area pedig a fókuszkeret kiválasztásához. Arcelismerés AF módban a keretben lévő különböző arcok között is válthat.

Vezeték nélküli kommunikáció: Számos vezeték nélküli csatlakozási lehetőségével az X-S10 tökéletes a képmegosztásra. Bluetooth vagy a Wi-Fi használatával megoszthatja emlékeit barátaival és családtagjaival a közösségi médiában, ha csatlakoztatja és letölti képeit a FUJFILM Camera Remote App alkalmazásba, vagy azonnal csatlakoztathatja és kinyomtathatja kedvenceit bármely kompatibilis instax ™ nyomtatóró.l

Okostelefonról vezérelhető: Telepítse az ingyenes FUJIFILM Camera Remote alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és képeit átküldheti a fényképezőgépről intelligens eszközeire, szabályozhatja a fényképezőgép expozíciós beállításait, és távolról vezérelheti a zárat. Az alkalmazás az adatok megtakarításában is segítséget nyújthat, ha a képeket 3 MB-ra tömöríti, amikor átküldi őket. A kamera Bluetooth kapcsolaton keresztül történő párosítása lehetővé teszi a képátvitel ütemezését a fényképezőgépről a készülékre, miközben azt nem használják. Engedélyezheti a firmware frissítésekre vonatkozó értesítéseket is, majd távolról le számítógép nélkül töltheti és telepítheti őket.

instax ™ nyomtató: Használja az X-S10 Wi-Fi kapcsolatát az instax ™ nyomtatóval való szinkronizáláshoz, és kiváló minőségű fotókból kártyaméretű nyomatokat készíthet. Az azonnali nyomtatással egyszerűen megoszthatja képeit ajándékként, vagy albumokat készíthet utazásainak képeiből.

Vezetékes kommunikáció: A vezeték nélküli kommunikáció mellett az X-S10 okostelefonokhoz, táblagépekhez vagy számítógépekhez is csatlakoztatható a képek átviteléhez a szokásos USB-kapcsolaton keresztül. Kompatibilis webkonferencia-szoftverrel rendelkező számítógépeken, az USB-n keresztüli csatlakozás lehetővé teszi az X-S10 hihetetlenül jó minőségű webkameraként való használatát is. Vigye át nagyfelbontású képeit vagy videóit ötször-nyolcszor gyorsabban, mint a vezeték nélküli kommunikáció, ha USB-kábel segítségével csatlakoztatja az X-S10 készüléket okostelefonjához, táblagépéhez vagy számítógépéhez. Nincs szükség alkalmazásra, csak egy kompatibilis USB-kábelre és a kamera beállítás menüjének gyors beállítására.

Webkamera: Ha online kapcsolatba lép másokkal, az X-S10 kiváló minőségű webkameraként használható, minden előnyével együtt, amely általában egy cserélhető objektíves kamera használatával jár. Egyszerűen telepítse az ingyenes FUJIFILM X Webcam szoftvert a számítógépére, és USB-kábel segítségével csatlakoztassa a számítógéphez. Kihasználhatja a Fujifilm színtudományát, és a Filmszimulációk segítségével online találkozókon vehet részt, egyedülálló megjelenéssel, amelyet csak a Fujifilm tud nyújtani.

Nagy felbontású 4K: Számos mai kamera 4K videokimenettel rendelkezik, de az X-S10 egyedülálló, mert nagyfelbontású 4K videófelvételt készíthet, a tiszta 6K adatmennyiségből. E gazdag adatok felhasználásával a kamera nagy felbontású felvételeket képes előállítani, viszonylag alacsony zajszint mellett. Támogatja a DCI formátumban történő, 17: 9 képarányú filmfelvételt is, amely valóban kiváló minőségű mozifilmes megjelenést kínál. A Fujifilm páratlan színtudománya a video számára is meghozza előnyeit. Filmek készítésekor az X-S10 kamera 18 különböző filmszimulációjának bármelyikével hozzáadhatja saját jellegzetes megjelenését, beleértve az ETERNA-t, a mozifilmek remekeiben használt megjelenést.

Full HD 240p nagysebességű felvétel: Ha Full HD felbontásban dolgozik, 240 kép / mp sebességgel készíthet nagysebességű filmeket. Normál sebességgel lejátszva ez zökkenőmentes, nagy felbontású felvételt biztosít, akár 10-szeres lassított effekttel.
Az X-S10 felső lemezén található külön filmrögzítő gombbal állóképek készítésekor is elindíthatja a felvételt, ugyanazokkal a minőségi beállításokkal. Az expozíció és a fókusz beállításait felvétel közben automatikusan szabályozza, így a témára koncentrálhat és jobb filmeket készíthet.

Digitális képstabilizálás: Az X-S10 testen belüli képstabilizáló (IBIS) mellett a digitális képstabilizáló (DIS) mód engedélyezése erőteljesen kompenzálja a fényképezőgép bemozdulását akkor is, ha a kamerával sétál. Az IS Mode Boost hozzáadása még stabilizálóbb, szinte kiküszöböli a kamera remegését, ha rögzített, kézi helyzetből használja.

F-Log: A felvételek professzionális befejezése érdekében az X-S10 támogatja az F-Log videoformátumot, amely lehetővé teszi, hogy széles dinamikatartományú videofelvételeket készítsen, javítva a részletek kiemelését, megközelítve amit emberi szemmel láthat. Ideális a utómunkák elvégzéséhez a számítógépen videoszerkesztő szoftverrel, az F-Log View Assist használatával felvétel közben BT.709 egyenértékű előnézetet kap az LCD-monitoron, hogy segítse a szerkesztés potenciális megjelenésének vizualizálását.

Jack mikrofon: A felvett hang javítása érdekében az X-S10 3,5 mm-es mikrofoncsatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi külső mikrofon csatlakoztatását.

Fejhallgató csatlakozás: Fejhallgató-adapterrel rendelkezik, amely csatlakozik a fényképezőgép USB-C portjához, és lehetővé teszi a felvétel figyelemmel kísérését vagy a felvételek hallgatását lejátszás közben.

Fotometria filmekhez: A trükkös megvilágításoknál a jobb expozíció érdekében az X-S10 biztosítja, hogy több zóna, középre súlyozott, spot és átlagos fénymérési módok közül válasszon. Például a szpotmérés móddal stabilizálhatja az expozíciót szelfi videókban és kiszámíthatatlan megvilágítással és kameraállással rendelkező jelenetekben.

Film menü: Az X-S10 módválasztó tárcsa beállítható egy külön filmpozícióba, amely a menüt kizárólag a filmbeállítások megjelenítésére kapcsolja. Ez lehetővé teszi a filmkészítők számára, hogy részletes beállításokat alkalmazzanak a képminőségre, az élességre, az audióra és a videofelvétel egyéb aspektusaira, vagy létrehozhassák saját, személyre szabott filmbeállításaikat.

Csendes vezérlés filmkészítés közben: A film hangjának javítása és a beállítások módosítása anélkül, hogy aggódnia kellene a felvétel közbeni tárcsa kattintások miatt, az X-S10 dedikált film üzemmódja lehetővé teszi, hogy az érintőképernyő használatával csendben módosítsa a beállításokat.
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 291.331 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!