Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm f/2,8-4 R LM OIS (fekete/ezüst)
759.990 Ft
Cikkszám: 328-X-T41855B
Nettó ár: 598.417 Ft + ÁFA
Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm f/2,8-4 R LM OIS (fekete/ezüst)
759.990 Ft
Cikkszám: 328-X-T41855B
Nettó ár: 598.417 Ft + ÁFA
Leírás:
Fotográfia mozgásban

A fényképezéshez és a videofelvételhez egyaránt alkalmas fényképezőgép megalkotása nem egyszerű feladat. Az X-T4 ezidáig a legerőteljesebb, kompromisszumok nélküli X Szériás fényképezőgép állóképek vagy videó felvételek készítéséhez. A 4. generációs X-Trans CMOS 4 érzékelő, az X-Processor 4, az újonnan kifejlesztett kompakt vázon belüli képstabilizáló (IBIS) rendszer, az új filmszimulációs mód, az “ETERNA Bleach Bypass” és számos egyéb, a felhasználói visszajelzés alapján kifejlesztett funkció, mind olyan képminőséget biztosít, amely egyaránt kielégíti a professzionális fotósok és videográfusok igényeit.

A FUJIFILM több mint 85 éve folyamatosan fejlődik és együtt mozog az analógról a digitálisra történő technológiai változásokkal. Lényegében folyamatosan vizsgáljuk, hogyan kell reprodukálni a színeket, és új módszereket fejlesztettünk a kreativitás megmutatására. Az X-T4 új filmszimulációs módja az “ETERNA Bleach Bypass” funkciót kínálja, hogy mind a videók, mind az állóképek művészibb megjelenést nyújtsanak, a képek kevesebb telítettséggel és fokozott kontraszttal rendelkeznek.

Számos oka volt, hogy néhány évvel ezelőtt átváltottam a FUJIFILM X-rendszerére.

Közölük az legfontosabbak határozottan a színvisszaadás és a filmszimulációk voltak. Általában ragaszkodom a kedvenceimhez. Kezdetben, munkám nagy részéhez a Pro Neg szabványt használtam kiindulópontként. Amikor megérkezett a Classic Chrome szimuláció, teljesen meggyőzött. Ez többé-kevésbé eltávolította a színkorrekció szükségességét az utófeldolgozási rutinjaimból. Az Eterna Bleach Bypass már ugyanezt a hatást gyakorolja filmes munkámra. Tökéletesen megfelel a fényképezési stílusomnak, és sok órát takarít meg a színkorrekciónál.

Teljesítmény

Egy professzionális fényképezőgépnek képesnek kell lennie elkapni minden pillanatot és azonnali rögzíteni azt. Az X-T4 autofókusza akár 0,02 másodperc gyors, míg burst módban másodpercenként akár 15 képkocka sorozatfelvételre képes a mechanikus zár használatával, így a kamera rendkívül gyors teljesítményt és funkcionalitást kínál, hogy minden másodpercet a lehető legjobb minőségben rögzítsen.

Daniel Malikyar

Az X-T4 autofókusza lenyűgözően gyors és pontos mind a fotózásnál, mind a filmkészítésnél. Gyakran, amikor valaki dokumentum stílusú videofelvételt készít, bíznia kell a folyamatos fókusz használatában - az X-T4 és az X Szériás objektívek funkcióinak pontos eredményei pedig megbízhatóak. Annak a lehetősége, hogy képes fényképeket készíteni 15 kép/mp sebességgel, felbecsülhetetlen értékű eszközt jelent a gyors mozgású akcióképek rögzítéséhez. Az egyik kedvenc médium formám a streetfotó - a pillanatok másodpercek alatt jönnek és mennek, és a 15 kép / mp képesség, jelentősen megnöveli a fotós erőforrásait a terepen.

Tartósság

Az X-T4 egy teljesen új, rögzített tengelyű, 6,5-stop vázon belüli képstabilizáló (IBIS) mechanizmussal és egy új, nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely hosszabb felvételi órákat kínál. Ezek az új komponensek egy kompakt, időjárásálló vázban helyezkednek el, amely por- és nedvességálló, és akár -10 Celsius fokos hőmérsékleten is üzemképes. Az ergonómikus markolat lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet stabilan tartsa, még nagyobb teleobjektív használatánál is.

Régebben tájfotósként szinte kötelező volt állványt használni. Manapság sokkal kevésbé használom, mivel a kamerák, például az X-T4 stabilizálása nagyban segít a legtöbb kép megtartásában. Egyébként egyszerűen túl lassú lennék, ha mindig állványt tennék fel. Az új és nagyobb akkumulátorok tartóssága szintén meglepetés volt. Az akkumulátor még a leghidegebb körülmények között is a hegyekben sokkal hosszabb ideig kitartott, mint a normál méretűek. Ami a megbízhatóságot illeti, az X-T fényképezőgépeimet szinte minden elképzelhető éghajlatnál használtam: a nedves esőerdőtől az erős hóviharig a magas hegyekben, de soha nem hagytak cserben.

Videó

Az X-T4 fejlődése nem csak a fényképezésre korlátozódik. A Full HD 240P nagysebességű rögzítés mellett, amely legfeljebb tízszeres lassítású mozgást eredményez, az X-T4 digitális képstabilizátorral (DIS) és IS (képstabilizátor) Boost móddal is rendelkezik. A két képstabilizációs mód és a nagy teljesítményű képstabilizátor kombinációjával az X-T4 kamerával egy magas szintű, stabilizált videofelvételt készíthet, anélkül, hogy szükség lenne gimbálra vagy más gyártó kiegészítőire.
Tulajdonságok:
Termékjellemzők:

Képérzékelő: 26,1 Mpixel, APS-C méretű X-Trans 4 BSI-CMOS (hátsó megvilágítású)
Akár 6,5 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás
Érzékenység: ISO160-12800 1/3 Fé lépésekben, kiterjeszthető ISO80-ig 1/3 Fé-enként, valamint ISO25600 és ISO51200 értékekre
300.000 expozícióra tervezett redőnyzár
Rekesz- és zársebesség előválasztás, teljes kézi üzemmód
1/8000 mp zársebesség mechanikus zárral, 1/32000 mp zársebesség elektronikus zárral
Max. 15 kép/mp sorozat sebesség teljes felbontásban, 1,25×-es kivágással és elektronikus zárral akár 30 kép/mp
Tömörítetlen és veszteségmentesen tömörített RAW formátum támogatása
3,69 millió képpontos OLED elektronikus kereső, 0,75×-es nagyítás, 100 Hz képfrissítés
LCD: 3″, 1,62 millió képpont, kihajtható és elforgatható, érintésérzékeny (nagyobb felbontás, kihajthatóság)
DCI 4k (4096×2160) és Ultra HD (3840×2160) videórögzítés (max. 23,98; 24; 25; 29,97; 50; 59,94 kép/mp), ALL-I és Long GOP tömörítéssel, max. 400 Mbps sávszélességgel (mint X-T3)
Full HD felbontásban 100, 120, 200 és 240 kép/mp képfrissítés, 200 Mbps sávszélesség (továbbfejlesztett)
10 bites F-log mentési lehetőség
Időkód támogatás
425 pontos hibrid automatikus élességállítás, arcfelismerés, -6 Fé érzékenység (továbbfejlesztett)
Időzített sorozat, fókusz sorozat és további automatikus sorozatok
Dupla SD/SDHC/SDXC kártyahely, UHS-II támogatás
HDMI kimenet, akár 4:2:2 10 bites jelfolyammal
Új NP-W235 Li-ion akkumulátor (500 kép kapacitás CIPA mérés szerint)
USB 3.2 Type-C csatlakozó, micro HDMI, mikrofon és fejhallgató aljzatok
Beépített Wi-Fi és Bluetooth adapterek
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 598.417 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!