Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon Z 30
309.990 Ft
Cikkszám: 740-VOA110AE
Nettó ár: 244.087 Ft + ÁFA
Nikon Z 30
309.990 Ft
Cikkszám: 740-VOA110AE
Nettó ár: 244.087 Ft + ÁFA
Röviden:
Fotó-, videó hibrid
APS-C, MILC, CMOS
20,9 MP, 4K-s videó
Szem- és állatérzékelő AF
125 perces felvételkészítés
Elforgatható LCD
Wi-Fi, Bluetooth
Leírás:
Elgondolkodtál már azon, hogy érdemes lenne már váltani egy új cserélhető objektíves APS-C fényképezőgépre? Itt a Nikon Z 30! :)

Zurab Kiknadze, a Nikon Europe termékmenedzsere a következőket mondta: „Nagy örömmel köszöntjük a Nikon Z család legfiatalabb tagját. E kisméretű, ám erős vlogger fényképezőgép hatalmas előrelépést jelent az okostelefonokhoz képest. A felhasználók nemcsak sokkal nagyobb képérzékelőt kapnak – amely elengedhetetlen a különleges felvételek készítéséhez –, hanem arra is lehetőségük van, hogy szabadon bővítsék a felszerelésüket, ahogy egyre több tapasztalatra tesznek szert, vagy amikor új stílusú tartalmakat szeretnének létrehozni.”

Főbb technikai paraméterei:

APS-C méretű szenzor
CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka
Nikon Z bajonettes fényképezőgép
21 MegaPixeles felbontás
4K videó felbontás
Szem- és állatérzékelő AF
Manuális blende és zársebesség beállítási lehetőségek
Nikon elektronikus rázkódáscsökkentés
3" méretű képernyő
Érintőképernyős vezérlés
1,040,000 pixel felbontású kijelző
Kihajtható LCD kijelző
Wi-Fi, Bluetooth csatlakozás
Jobban szerkeszthető, RAW képformátum támogatás
Lítium-Ion akkumulátor
Méretek (Sz x Ma x Mé): Kb. 128 x 73,5 x 59,5 mm
Tömeg: Kb. 405 g (akkumulátorral, memóriakártyával, vázsapka nélkül); kb. 350 g (csak a fényképezőgépváz)
Tartozékok: BF-N1 vázsapka、EN-EL25 lítium-ion akkumulátor, AN-DC25 szíj, UC-E24 USB-kábel
Lenyűgöző képminőség: a nagy méretű, DX-formátumú, 20,9 MP-es CMOS-képérzékelő részletgazdag videókat és fényképeket biztosít. A Nikon elektronikus rázkódáscsökkentésének köszönhetően a videófelvételek is szépek és stabilak lesznek.

Szem- és állatérzékelő AF: állóképekhez és videókhoz áll rendelkezésre. Még akkor is képes élességet az emberek, illetve a macskák és kutyák szemén tartani, ha azok egy pillanatra elfordulnak a fényképezőgéptől.

Elforgatható érintőképernyős monitor: egyszerűvé teszi az első személyű perspektívából való vlogok vagy szelfik elkészítését.

Önarckép mód: fordítsa előrefelé az elforgatható monitort, és a fényképezőgép azonnal eltávolítja a képernyőn megjelenő kijelzéseket a zavartalan portré nézet érdekében.

11 kép/mp: a gyors sorozatfelvételi sebesség és a teljes AF/AE lehetővé teszi, hogy a felhasználók Insta-kész képeket rögzítsenek az események középpontjában.

Könnyed fényképezés: a videofelvétel gomb a fényképezőgép tetején van, így bármilyen tájolásban könnyen elérhető, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók külön beállításokat mentsenek videókhoz és fényképekhez, majd szükség szerint váltsanak közöttük.

Creative Picture Control (Kreatív Picture Control) beállítások: 20 beépített szűrő videókhoz és képekhez. Minden testreszabható és valós időben látható felvételkészítés közben.

Egyszerű csatlakozás és megosztás: A Bluetooth és a Wi-Fi segítségével szinte bárhol könnyedén csatlakozhat. A Nikon SnapBridge alkalmazásával a felhasználók videókat és fényképeket továbbíthatnak az okoseszközükre.

Cserélhető objektívek: válasszon a NIKKOR Z objektívek teljes kínálatából – vagy csatlakoztathatja a Nikon külön megvásárolható FTZ II bajonettadapterét, és használhatja a Nikon D-SLR F-bajonettes objektíveket is.

Új szintre emelt vlogok: akár 125 percnyi videót is rögzíthet egy menetben 4K UHD (30p) minőségben. Ragadja meg követőit időzített videókkal vagy lassított felvételekkel Full HD (120p) minőségben.Videó AF mód: számíthat az állandó AF munkájára az élességállításban. Ideális, amikor történéseket vagy első személyű perspektívából való vlogokat örökít meg mozgás közben.

Mellékelt C-típusú USB-kábel: a kábellel állandó tápellátást biztosíthat a Z 30 számára: élőben vlogolhat, miközben feltöltheti a fényképezőgép akkumulátorát.

Éles, tiszta hang: rögzítsen hangot a beépített érzékeny sztereó mikrofonnal vagy egy külön megvásárolható külső mikrofonnal. A szélzajcsökkentés funkcióval az irányítása alatt tarthatja a környezet feltételeit.

Vlogger-tartozékok: népszerű vlogger-tartozékok kavalkádjával kompatibilis. A felhasználók a speciálisan összeválogatott Nikon vlogger szetteket is megvásárolhatják, amelyek a vlogolás új szintre emeléséhez szükséges teljes felszerelést magukban foglalják.

Vlogoljon úgy, mint még soha

Lépjen túl az okostelefonon, és valósítsa meg vlogolási ötleteit az új szintre emelt képminőséggel a lenyűgöző tartalmakért. A kisméretű, jó képességekkel rendelkező és rendkívül egyszerűen használható Z30 teret biztosít arra, hogy Ön több fénnyel, nagyobb hatékonysággal és sokoldalúsággal alkosson. E tükör nélküli fényképezőgép olyan alkotók számára készült, akik történeteket szeretnének elmesélni.

Mutasson meg többet. Meséljen el többet. Legyen szó unboxingról, véleményről, receptről, útmutatóról. Vagy akár zenéről, főzésről, utazásról vagy parkourról. Bármi legyen is a téma, ha profi minőségű videókat készíthet, többet adhat a követőknek. A Z30 segítségével olyan tiszta és nagy mélységélességű képet és olyan tiszta hangot rögzíthet, akár a legjobb vloggerek és streamerek.

4K-ban is kihagyhatatlan

A 4KUHD (30p) videóktól az időzített videókon át a lassított felvételig FullHD (120p) formátumban – a Z30 a nagyméretű érzékelő teljes szélességét felhasználva (kb.) 100%-os látómezőt biztosít. Egyszerűen helyezheti el önmagát és a témát a kép komponálásakor.

null

Nincs miért megállnia

Akár 125 percnyi videót is rögzíthet egy menetben⁵, így rengeteg teret kapnak a hosszú felvételek és a sorozatfelvételek. A Wi-Fi- és Bluetooth-csatlakozásnak, valamint a Nikon SnapBridge alkalmazásának köszönhetően bárhonnan feltöltheti a tartalmat.

null

Éles, tiszta hang

A beépített érzékeny sztereó mikrofonnal vagy a külső mikrofonnal nagyszerű hangminőséget rögzíthet. A hangmenüben hangfelvételi beállításokat, illetve olyan környezeti hangokat talál, mint a zene vagy az utcazaj. Szélzajcsökkentés funkció is rendelkezésre áll.

null

Váltson a magával ragadó minőségre

Akár otthon, akár stúdióban, akár úton van. A Z30 képalkotó erejével előre felveheti vagy streamelheti a valaha készített legpörgősebb vlogokat – fényképes feedjét pedig részletgazdag állóképekkel teheti izgalmassá. Figyelemfelkeltő tartalmak – egyenesen a fényképezőgépből.

Műszaki adatok

Típus: Tükör nélküli fényképezőgép
Objektív rögzítése: Nikon Z-bajonett
Képérzékelő: DX, CMOS, 23,5 mm x 15,7 mm
Teljes pixelszám: 21,51 millió
Porosodáscsökkentő rendszer: Porszemcse-eltávolítási referenciaadatok (NX Studio szoftver szükséges)
Tényleges pixelszám: 20,9 millió
Képméret (képpontban): [DX (24 x 16)] a képterülethez kiválasztva: (L) 5568 x 3712 (20,7 millió), (M) 4176 x 2784 (11,6 millió), (S) 2784 x 1856 (5,2 millió); [1:1 (16 x 16)] a képterülethez kiválasztva: (L) 3712 x 3712 (13,8 millió), (M) 2784 x 2784 (7,8 millió), (S) 1856 x 1856 (3,4 millió); [16:9 (24 x 14)] a képterülethez kiválasztva: (L) 5568 x 3128 (17,4 millió), (M) 4176 x 2344 (9,8 millió), (S) 2784 x 1560 (4,3 millió); A 3840 x 2160 képmérettel készített videók rögzítése során készített fényképek: 3840 x 2160; Más képmérettel készített videók rögzítése során készített fényképek: 1920 x 1080
Adattárolás – fájlformátum: NEF (RAW): 12 vagy 14 bites, JPEG: JPEG-alapszabvánnyal kompatibilis, beállítások és tömörítési arányok: finom (kb. 1:4), normál (kb. 1:8), alap (kb. 1:16), NEF (RAW)+JPEG: Egyazon fénykép NEF (RAW) és JPEG formátumban is rögzíthető
Picture Control rendszer: Automatikus, Általános, Semleges, Élénk, Monokróm, Portré, Tájkép, Egyenletes, Creative Picture Control (Kreatív Picture Control) (Álom, Reggel, Pop, Vasárnap, Komor, Drámai, Csend, Fehérített, Melankolikus, Tiszta, Farmer, Játékszer, Szépia, Kék, Piros, Rózsaszín, Faszén, Grafit, Bináris, Szén); a kiválasztott Picture Control módosítható; egyéni Picture Control módok tárolása
Adattárolás – adathordozó: SD, SDHC (UHS-I kompatibilis), SDXC (UHS-I kompatibilis)
Kártyafoglalat: 1 Secure Digital (SD) kártya
Fájlrendszer: DCF 2.0, Exif 2.31
Kompatibilis objektívek: Z-bajonettes NIKKOR objektívek, F-bajonettes NIKKOR objektívek (bajonett adapter szükséges; korlátozások lehetségesek)
Zár típusa: Elektronikus vezérlésű, függőleges lefutású, fókuszsíkban lévő mechanikus zár, elektronikus elsőredőnyzár; elektronikus zár
Záridő: 1/4000 –30 mp (1/3 Fé lépésközzel), hosszú expozíció, időzített
Vakuszinkron sebessége: X=1/200 mp vagy hosszabb záridővel szinkronizál; automatikus FP nagysebességű szinkronnal támogatott
Kioldási mód: S (egyképes), CL (lassú sorozatfelvétel), CH (gyors sorozatfelvétel), Sorozatfelvétel N (kiterjesztett), Önkioldó
Képtovábbítási sebesség1: Max. 11 kép/mp, Sorozatfelvétel A: Kb. 1–4 kép/mp, Sorozatfelvétel N: Kb. 5 kép/mp; Sorozatfelvétel N (kiterjesztett): Kb. 11 kép/mp
Önkioldó: 2 mp, 5 mp, 10 mp, 20 mp; 1–9 expozíció 0,5, 1, 2 vagy 3 másodperces időközönként
Expozíciómérés: TTL-fénymérés a fényképezőgép képérzékelőjének használatával
Mérési mód: Mátrixmérés, Középre súlyozott fénymérés: 75%-os súlyt kap a kép középpontjában lévő 8 mm átmérőjű kör; a súlyozás a teljes kép átlagán is alapulhat, Célpont-fénymérés: 3,5 mm-es körben mér (a teljes kép kb. 2,5%-a), amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik, Csúcsfényre súlyozott mérés
Mérési tartomány (ISO 100, f/1,4 objektív, 20 °C): -4 és +17 EV között
Mód: Automatikus, P: programozott automatikus rugalmas programmal, S: záridő-előválasztásos automatikus, A: rekesz-előválasztásos automatikus, M: kézi, U1, U2, U3: felhasználói beállítású módok
Expozíciókompenzáció: Tartomány: -5 – +5 Fé, Lépésköz: 1/3 lépésköz
Expozíció rögzítése: A fényérték rögzítve a mért értéken
ISO érzékenység: Az ISO 100–51200 1/3 Fé lépésekkel beállítható 1 Fé értékkel ISO 51200 fölé (ISO 102400 egyenérték) vagy kb. 2 Fé értékkel ISO 51200 fölé (ISO 204800 egyenérték); automatikus ISO-érzékenységszabályozás elérhető (ajánlott expozícióindex)
Aktív D-Lighting: Automatikus, Extra magas, Magas, Normál, Alacsony és Ki
Többszörös expozíció: Hozzáadás, átlagolás, világosítás, sötétítés
Egyéb opciók: HDR (high dynamic range, széles dinamikatartomány) vibrálás csökkentő fényképezés mód
Automatikus élességállítás: Hibrid fázisérzékelő/kontraszt AF
Érzékelési tartomány: -4,5 – +19 Fé2, gyenge AF-segédfény nélkül: -3 – 19 Fé)
Objektívmotor: Egyszeri motoros AF (AF-S); Folyamatos motoros AF (AF-C), AF mód automatikus kapcsoló (AF-A; csak fotó módban elérhető), állandó AF (AF-F; csak Videó módban elérhető); prediktív élességkövetés, Kézi élességállítás (M): Elektronikus távolságmérő használható
Élességpontok: 209, a képterületen rendelkezésre álló élességpontok száma az AF mező módhoz kiválasztott egypontos AF-fel és a képterülethez kiválasztott DX-szel)
AF mező mód: Pontszerű AF (csak fényképezés módban), egypontos AF, dinamikus AF mező (csak fényképezés módban elérhető), széles mezős AF (S), széles mezős AF (L), széles mezős AF (L-emberek), széles mezős AF (L-állatok), automatikus AF mező, automatikus AF mező (emberek); automatikus AF mező (állatok)
Élességrögzítés: Nyomja le félig a AE-L/AF-L gombot vagy a kioldógombot (egyszeri motoros AF/AF-S)
Vakuvezérlés: TTL: i-TTL vakuvezérlés; i-TTL kiegyenlített derítővakuzás mátrixmérés, középre súlyozott mérés és csúcsfényre súlyozott mérés esetén, általános i-TTL derítővakuzás célpont-fénymérés esetén
Vaku mód: Szinkron az első redőnyre, hosszú záridős szinkron, szinkron a hátsó redőnyre, vörösszemhatás-csökkentés, vörösszemhatás-csökkentés a hosszú záridős szinkronnal, ki
Vakukompenzáció: -3 – +1 Fé 1/3 lépésközzel a P, S, A és M módokban
Vaku készenléti jelzőfénye: A külső vaku teljes töltöttsége esetén világít; teljes vakuteljesítménnyel végzett villantás után alulexponálási figyelmeztetésként villog
Vakupapucs: ISO 518 vakupapucs szinkron- és adatcsatlakozókkal és biztonsági retesszel
Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszer: i-TTL-vakuvezérlés, optikai fejlett vezeték nélküli megvilágítás, vakuérték rögzítés, színinformációk közlése, automatikus FP nagysebességű szinkron
Fehéregyensúly: Automatikus (3 típus), automatikus természetes fény, közvetlen napfény, felhős, árnyék, izzólámpa, fénycső (3 típus), vaku, színhőmérséklet (2500 K – 10 000 K) beállítás, kézi felhasználói beállítás (legfeljebb 6 érték tárolható), valamennyi beállítás finomhangolható, kivéve a színhőmérséklet beállítást
Sorozatkészítés típusai: Expozíció és/vagy vaku, fehéregyensúly, ADL
Videó – fénymérés: TTL-fénymérés a fő képérzékelő használatával, TTL-fénymérés a fényképezőgép képérzékelőjének használatával
Videó – fénymérés_ Mátrixmérés, középre súlyozott mérés vagy csúcsfényre súlyozott mérés
Videó - képméret (képpontban) és képkockasebesség3 4: 3840 x 2160 (4K UHD): 30p (progresszív)/25p/24p, 1920 x 1080: 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p, 1920 x 1080 lassított felvétel: 30p (x4)/25p (x4)/24p (x5)
Videó – fájlformátum: MOV, MP4
Videó – videotömörítés: H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Videó – hangrögzítési formátum: Lineáris PCM (MOV formátumban rögzített videók esetén), AAC (MP4 formátumban rögzített videók esetén)
Videó – hangrögzítő eszköz: Beépített sztereó vagy külső mikrofon csillapítási funkcióval; az érzékenység beállítható
Videó – expozíciókompenzáció: Tartomány: -3 – +3 Fé, Lépésköz: 1/3 lépésköz
Videó - ISO érzékenység: M: Kézi kiválasztás (ISO 100–25600, 1/3 lépésközzel); ISO érzékenység automatikus szabályozása (ISO 100 és 25600 között) kijelölhető felső korláttal P, S, A: ISO érzékenység automatikus szabályozása (ISO 100 és 25600 között) kijelölhető felső korláttal, Automatikus: Automatikus ISO-érzékenységszabályozás (ISO 100 és 25600 között) (Ajánlott expozícióindex)
Videó – Aktív D-Lighting: Ugyanaz, mint fénykép esetén, Extra magas, Magas, Normál, Alacsony és Ki
Videó – egyéb beállítások: Time-lapse videók felvétele, elektronikus rázkódáscsökkentés, időkódok, FELV. jelzőfénnyel
Monitor: 7,5 cm-es átló; elforgatható, érintésérzékeny TFT LCD 170 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és színegyensúly és 11 szintű kézi fényerőszabályozókkal; Kb. 1 040 000 képpontos

Visszajátszás: Teljes képes és kisképes (4, 9 vagy 72 kiskép, illetve naptár nézet) visszajátszás zoommal, visszajátszás zoommal és kivágással, videó visszajátszása, fénykép és/vagy videó diavetítés, hisztogramkijelzés, csúcsfények, képinformáció, helyadatok kijelzése, kép értékelése és automatikus képelforgatás
USB: C típusú USB-csatlakozó (SuperSpeed USB); ajánlott a beépített USB-port használata
HDMI-kimenet: D típusú HDMI-csatlakozó
Audiobemenet: Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő; tápellátás támogatása)
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) szabványok: IEEE 802.11b/g/n
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) működési frekvencia: 2412 és 2462 MHz között (11 csatorna)
Wi-Fi (Vezeték nélküli LAN) maximális kimeneti teljesítménye: 2,4 GHz-es sáv: 4,5 dBm
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) biztonság: Nyílt rendszer, WPA2-PSK
Bluetooth szabványok: Bluetooth 4.2-es verzió, Bluetooth: 2402–2480 MHz, Bluetooth Low Energy: 2402–2480 MHz, Bluetooth: -1,0 dBm, Bluetooth Low Energy: -2,5 dBm
Akkumulátor: Egy db EN-EL25 lítium-ion akkumulátor
Hálózati tápegység: EH-7P töltőadapter (külön beszerezhető)
Állványmenet: 0.635 cm (1/4 hüvelyk, ISO 1222)
Méretek (Sz x Ma x Mé): Kb. 128 x 73,5 x 59,5 mm
Tömeg: Kb. 405 g (akkumulátorral, memóriakártyával, vázsapka nélkül); kb. 350 g (csak a fényképezőgépváz)
Működési környezet – hőmérséklet: 0 és 40 °C között
Működési környezet – páratartalom: 85% vagy kevesebb (lecsapódás nélkül)
Mellékelt tartozékok: BF-N1 vázsapka、EN-EL25 lítium-ion akkumulátor, AN-DC25 szíj, UC-E24 USB-kábel
¹ Maximális képtovábbítási sebesség a belső tesztek szerint.
² A fénykép módban, ISO 100 és 20 °C-os hőmérsékleten mért, egyszeri motoros AF (AF-S) és egy F/1,8 maximális rekeszű objektív esetén.
³ A tényleges képkockasebesség értéke a 120p, a 100p, a 60p, az 50p, a 30p, a 25p és a 24p beállításnál: 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25 és 23,976kép/mp.
⁴ A képminőség (normál/magas) minden méretnél választható, kivéve a 3840 x 2160, a 1920 x 1080 120p/100p és a 1920 x 1080 lassított beállítást, amikor fixen magas minőség van beállítva.
⁵ FULL HD/24p/25p formátumban, 25 °C hőmérsékleten. Az, hogy a fényképezőgép képes-e mindig elérni a teljes 125 percet, olyan körülményektől függ, mint az akkumulátor élettartama vagy a fényképezőgép belső hőmérséklete. Kb. 35 percnyi felvételi idő áll rendelkezésre 4K UHD-ben.
Tulajdonságok:
Garancia3 év
Típus Cserélhető objektíves, tükör nélküli (MILC)

Elforgatható kijelző Nincs

Video 4K

Nikon akku típusa EN-EL25
Szenzorméret APS-C
Szenzor típusa CMOS
ISO érzékenység 51200, 204800 ( kiterjesztett )
Expozíció kompenzáció Nincs
HDMI kimenet Van
USB 3.0 Nincs
USB C Van
Bluetooth Van
NFC Nincs
GPS Nincs

Wi-Fi szabványb, g, n
Wi-Fi frekvencia2.4 GHz
Garancia:
3 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 244.087 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!