Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 17:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon D3400 (fekete) + AF-S 18-105 DX VR
239.990 Ft
Cikkszám: VBA490K003
Nettó ár: 188.969 Ft + ÁFA
Nikon D3400 (fekete) + AF-S 18-105 DX VR
239.990 Ft
Cikkszám: VBA490K003
Nettó ár: 188.969 Ft + ÁFA
Leírás:
Nyűgözze le a barátait: DSLR-képminőség

A D3400 fényképezőgéppel gyorsan és könnyen készíthet lenyűgöző, kiváló minőségű fényképeket. A gyenge megvilágítás mellett is lenyűgözően éles fotók és egyenletesen elmosódott hátterű portrék utolérhetetlen kreatív szabadságot biztosítanak. Legyen szó fényképekről vagy videókról, a nagyméretű, 24,2 megapixeles, DX formátumú érzékelőnek, a Nikon erőteljes EXPEED 4 képprocesszorának és az Ön NIKKOR objektívjének köszönhetően páratlanul részletgazdag fényképek készülnek. A széles, 100 és 25 600 közötti ISO fényérzékenység-tartománynak köszönhetően még félhomályban is kristálytiszta felvételeket készíthet az eseményekről vagy egy romantikus esti séta során. Mindezt a fényképezőgép folyamatos csatlakozásával kombinálva olyan fényképeket készíthet, amelyeket büszkeség lesz megosztani másokkal. Azonnal.


Azonnali megosztás a SnapBridge¹ segítségével: állandó kapcsolat az intelligens eszközével

A DSLR-minőségű fényképek pillanatok alatt feldobják közösségi hálózatait. A Nikon vadonatúj SnapBridge funkciója Bluetooth® low energy (BLE) technológiával² működik, melynek segítségével a D3400 állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn az okostelefonjával vagy táblagépével. A fényképezőgépet gyorsan és könnyen összekapcsolhatja az intelligens eszközével. Miután csatlakoztatta, a kapcsolat nem szakad meg többé. A fényképezőgép azonnal szinkronizálni tudja a fényképeket az intelligens eszközével bárhonnan anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene csatlakozni. A fényképezőgép nagy teljesítményű akkumulátorának köszönhetően megszakítás nélkül használhatja intelligens eszközét. A háttérben működő SnapBridge segítségével fényképeit azonnal átviheti. Csak vegye kezébe intelligens eszközét, és a fotók már ott is lesznek: a képek átméretezett formában történő szinkronizálása rögtön a rögzítés után megtörténik, így egyszerűen megtekintheti, majd gyorsan feltöltheti őket a közösségi hálózatokba. A fényképezőgép még készenléti módban is szinkronizálja a fényképeket az intelligens eszközével. A D3400 képalkotó erejével lenyűgöző tartalmakat hozhat létre. Ezeket a SnapBridge segítségével azonnal meg is oszthatja.


A Nikon DSLR előnyei: pontosság és szépség

A Nikon DSLR használatával átélheti a páratlan sebesség, pontosság és kezelhetőség élményét. Legyen szó közvetlen közelről vagy távolról készített fényképekről, a borotvaéles automatikus élességállítási (AF) rendszer gyorsan élességet állít a témára. A kioldógomb megnyomása után a D3400 másodpercenként 5 képkocka sebességgel lát munkához, minden egyes másodpercben öt gyönyörű fényképet rögzítve. A legendás NIKKOR objektívekkel készített fényképek csodálatosan tiszták lesznek és élethű színekkel teltek. Emellett a Nikon világszerte híres, felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a kulcsfontosságú vezérlők könnyen elérhetők. A fényképezőgép optikai keresőjének köszönhetően sokkal szebben komponálhatja meg rajta a fényképeket, mint egy okostelefonon vagy kompakt fényképezőgépen. Minden eddiginél közelebb érezheti magát a profi fényképészet világához: az optikai keresőbe tekintve tiszta képet kap az objektíven keresztül. A kereső kiszűri a napfényt és a zavaró hatásokat, hogy a témára koncentrálhasson. A keresőn keresztül még tisztább fényképeket készíthet, mivel a fényképezőgépet stabilan tartja még olyankor is, amikor hosszú objektívvel távoli témákat fotóz.


Igazi filmes élmény: Full HD-videók

A D3400 modell tudása nem korlátozódik a fotózásra. Ha az alkalom videókészítésért kiált, a fényképezőgép D-videó funkciójával egyenletes minőségű, részletgazdag, Full HD felbontású videókat rögzíthet akár 50p/60p képkockasebességgel. A folyamatos automatikus élességállítás tökéletesen élesen tartja témát felvétel közben. A fényképezőgép széles ISO fényérzékenység-tartományának köszönhetően bátran rögzítheti az éjszakai utca forgatagát vagy egy beltéri parti vidám pillanatait is. Ha egy kis drámai hatással szeretné feldobni a felvételt, a Nikon DX NIKKOR objektívjeivel gyorsan és könnyen mozifilm-hangulatú jeleneteket rögzíthet, melyeknek mindenki a csodájára jár majd. Készítsen felvételeket a gyors DX formátumú NIKKOR fix objektívek valamelyikével, például az AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G objektívvel, és élvezze a szépen elmosódott háttér előnyeit. A 18–55 mm-es AF-P DX NIKKOR objektívvel gyakorlatilag zajmentes videókat rögzíthet.


Élje ki a kreativitását a kamerába épített speciális hatások és Picture Control beállítások segítségével!

A D3400 mindent tartalmaz, amire az ötletei megvalósításához szüksége lehet. Tíz különböző beépített effektus teszi egyszerűvé a művészi igényű képek készítését. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az alkalmazni kívánt effektust a felvétel elkészítése előtt. A fényképezőgépbe épített Retusálás menüben tetszőleges atmoszferikus hatásokat adhat hozzá utólag. Emellett a speciális, beépített Picture Control funkcióval finomhangolhatja az olyan beállításokat, mint a kontraszt és a színtelítettség, amíg pontosan el nem éri a kívánt hatást. Ha visszajátszás közben megnyomja az „i” gombot, a fényképeket azonnal tetszés szerint megvághatja. A fényképezőgép SnapBridge csatlakozási funkciójának köszönhetően a kreatív folyamatot az okostelefonján vagy a táblagépén folytathatja. A fényképek zökkenőmentes szinkronizálásának köszönhetően minden eddiginél könnyebben áttekintheti az új fényképeket az intelligens eszközén és végezhet rajtuk további szerkesztéseket a kedvenc alkalmazásában.


A NIKON DSLR kamera a fényképészeti kalandok kezdetét jelzi.

A Nikon DSLR sokkal többet nyújt Önnek az átlagos fényképezőgépeknél. Fedezze fel a fényképezés új világát! A legendás NIKKOR objektívektől a könnyen használható Nikon vakukon keresztül a fényképezőgép egyéb funkcióiig ez a DSLR készülék egy korlátlanul bővíthető rendszer részét képezi, mely a felhasználóval együtt fejlődik. A NIKKOR objektívek biztosította kiváló minőség jelenti a Nikon DSLR készülékek kulcsfontosságú előnyét a többi fényképezőgéppel szemben – a D3400 modell pedig a DX formátumú NIKKOR objektívek⁴ széles választékával kompatibilis. Hozzon létre gyönyörű háttérelmosódást gyors fix objektívvel, használjon telefotó-objektívet távoli témák fényképezéséhez, illetve nagy látószögű objektívet a drámai kompozíció kedvéért. A Nikon vakuival minden eddiginél könnyebb megismerni a fényképészetben rejlő lehetőségeket. Ezekkel a hordozható vakuegységekkel könnyűszerrel szórhatja vagy lágyíthatja a megvilágítást, hatásosabbá teheti a nappali képeket, szebbé az alkonyati felvételeket, és kiemelheti a téma részleteit ellenfényes szituációkban.
Tulajdonságok:
Tényleges látószög: Nikon DX formátum; a gyújtótávolság az FX-formátumú objektívek gyújtótávolságának körülbelül 1,5-szeresével egyenértékű
Képérzékelő: DX, CMOS, 23,5 mm x 15,6 mm CMOS
Teljes pixelszám: 24,72 millió
Tényleges pixelszám: 24,2 millió
Adattárolás - adathordozó: SD, SDHC (UHS-I kompatibilis), SDXC (UHS-I kompatibilis)
Kártyafoglalat: Egypontos
Fájlrendszer: DCF 2.0, Exif 2.3, PictBridge
Kereső: Fix betekintési távolságú, pentatükrös, tükörreflexes kereső
Képfedés: Kb. 95% (vízszintesen és függőlegesen)
Önkioldó: 2 mp, 5 mp, 10 mp, 20 mp; 1–9 expozíció
Távkioldási módok: Késleltetett távkioldás: ML-L3, gyorsreagálású távkioldás: ML-L3
Expozíciómérés: TTL fénymérés a 420-képpontos RGB érzékelő használatával
Mód: Automatikus módok (Automatikus; Vaku nélküli automatikus); Programozott automatikus rugalmas programmal (P); Záridő-előválasztásos automatikus (S); Rekesz-előválasztásos automatikus (A); Kézi (M); Motívumprogram módok (Portré; Tájkép; Gyermek; Sport; Makró; Éjszakai portré); Speciális hatások módok (Éjszakai; Szuper élénk; Pop; Illusztráció; Játékkamera hatás; Miniatűr hatás; Kiválasztott szín; Sziluett; Fényes; Sötét)
Expozíciókompenzáció: -5 – +5 Fé mértékben, 1/3 Fé lépésközzel módosítható P, S, A, M, Motívumprogram és Éjszakai módban
Expozíció rögzítése: Az AE-L/AF-L gomb lenyomásával rögzíthető a mért fényérték
ISO érzékenység: ISO 100 – 25 600 1/3 Fé lépésekben; automatikus ISO-érzékenység-szabályozás használható
Élességpontok: 11 élességpont közül választható
AF mező mód Egypontos AF, dinamikus AF mező, automatikus AF mező, 3D követés (11 pont)
Élességrögzítés: Az élesség a kioldógombot félig lenyomva (Egyszeri motoros AF) vagy az AE-L/AF-L gomb megnyomásával rögzíthető
Videó - fájlformátum: MOV
Videó – videotömörítés: H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Videó – hangrögzítési formátum: Lineáris PCM
Videó – hangrögzítő eszköz: Beépített monó mikrofon; az érzékenység beállítható
Videó - ISO érzékenység: 100 – 25 600 közötti ISO-érzékenység
Monitor: 7,5 cm-es átlós, TFT LCD monitor 170 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és fényerő-beállítási lehetőséggel, kb. 921 000 képponttal (VGA)
USB: Hi-Speed USB Micro USB-csatlakozóval; ajánlott a beépített USB-port használata
HDMI-kimenet: C típusú HDMI-csatlakozó
Bluetooth szabványok: Bluetooth 4.1-es verzió
Támogatott nyelvek: Angol, arab, bengáli, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, hindi, holland, indonéz, japán, kínai (egyszerűsített és hagyományos), koreai, lengyel, magyar, marathi, német, norvég, olasz, orosz, perzsa, portugál (portugáliai és brazíliai), román, spanyol, svéd, szerb, tamil, telugu, thai, török, ukrán, vietnami
Akkumulátor: Egy db EN-EL14a lítiumion-akkumulátor
Hálózati tápegység: EH-5b hálózati tápegység (használatához a külön megvásárolható EP-5A hálózati tápcsatlakozó szükséges)
Méretek: (Sz x Ma x Mé) Kb. 124 x 98 x 75,5 mm
Tömeg: Kb. 445 g (akkumulátorral, memóriakártyával, vázsapka nélkül); a kb. 395 g (fényképezőgépváz önmagában)
Működési környezet – hőmérséklet: 0–40 °C
Működési környezet – páratartalom: 85% vagy kevesebb (lecsapódás nélkül)
Mellékelt tartozékok: EN-EL14a lítiumion-akkumulátor (érintkezőfedéllel), MH-24 akkutöltő (csatlakozóadapter mellékelve azon országokban, illetve régiókban, ahol szükséges, kialakítása az értékesítési országtól függ), DK-25 gumi szemkagyló, BF-1B vázsapka, AN-DC3 szíj
Garancia:
3 év
Nettó ár: 188.969 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!