Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon D7500 fényképezőgép váz (3év)
479.990 Ft
Cikkszám: VBA510AE
Nettó ár: 377.945 Ft + ÁFA
Nikon D7500 fényképezőgép váz (3év)
479.990 Ft
Cikkszám: VBA510AE
Nettó ár: 377.945 Ft + ÁFA
Leírás:
Tegye fényessé az éjszakát. Lenyűgöző fényérzékenység.

Tökéletesség gyenge fényben is. A D7500 nem fél a sötétben: ISO 100 – 51 200, akár ISO 1 640 000-ig (egyenértékű) kiterjeszthetően.
A gyors EXPEED 5 képfeldolgozó rendszer figyelemre méltó képminőséget nyújt az ISO-tartományban. A finom zaj szintje jelentős mértékben csökken, és még a magas ISO-értékkel készített kivágott képek minősége sem romlik. A Hi 5 beállítás lehetővé teszi az ISO 1 640 000 (egyenértékű) tartományban történő fényképezést, és a legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló fényforrásokból.


Ragadja meg a részleteket. Fantasztikus témafelismerés.

Rögzítsen dinamikus kompozíciókat pontos expozícióval. 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelő és fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszer
A fényképezőgép 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelője és fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszere együtt biztosítják, hogy sikerüljön a felvétel – még akkor is, ha kisebb vagy gyorsan mozgó téma is szerepel a fényképezendő jelenetben. Nagy kontrasztú körülmények között az új csúcsfényre súlyozott mérés a kép legfényesebb elemeit részesíti előnyben, és segít elkerülni a beégett csúcsfényeket tartalmazó képeket.


Éles képek. Rendkívüli AF-pontosság.

Bármiről is készít felvételt, az 51 pontos AF-rendszer nyomon követi a témát, majd ráállítja és azon tartja az élességet. Még akkor is, ha a hold fénye az egyetlen.
Az AF-rendszer 15 központi kereszt típusú érzékelőt tartalmaz, és mindig pontos, egészen a lenyűgöző –3 Fé értékig. Készíthet éles felvételeket éjszaka is anélkül, hogy további fényforrást kellene használnia. A Csoportos AF-mező mód továbbfejlesztett témaérzékelést és -követést biztosít olyan esetekben is, ahol a téma viszonylag kisméretű, és közel helyezkedik el nagy kontrasztú vagy zavaró háttérhez.


Igazi moziélmény. 4K-/UHD-videofelvétel.

Emelje videóit új szintre. Akár 30 képet rögzít másodpercenként, rendkívül nagy felbontás mellett.
Készítsen lenyűgöző, 4K/UHD felbontású és 30p sebességű felvételt vagy Full HD (1080p) felbontású videókat akár 50p/60p képkockasebességgel. A fényképezőgép tiszta HDMI-kimenetet kínál: tömörítetlen formátum küldhető át egy külső eszközre és a fényképezőgépben lévő SD memóriakártyára egyaránt. MP4 és AAC formátumban való rögzítés esetén a videó intelligens eszközök számára optimalizálható. A Nikon elektronikus rázkódáscsökkentése jelentős mértékben csökkenti a fényképezőgép bemozdulásának hatását a Full HD minőségű videók kézi rögzítése során.


Ne maradjon le a változásokról. Időzített videofelvétel.

Alakítsa az utcai jeleneteket és a napfelkeltéket drámai, felgyorsított sorozatokká a beépített időzített fényképezés és a 4K/UHD minőségű időzített videofelvétel funkciók segítségével.
Készítsen könnyedén 4K/UHD és Full HD minőségű időzített videókat a fényképezőgéppel. Az expozíciósimítás funkció csökkenti a nem kívánt vibráló hatást, amikor automatikus expozíciós módban fényképez, például rekesz-előválasztásos mód esetén.


Állítsa be a nézetet. Dönthető képernyő és érintéses vezérlés.

A kalandos képek mindenütt ott vannak. Érintse meg a vékony, dönthető érintőképernyős kijelzőt, így beállíthatja az élességet, és magaslati nézőpontokból, izgalmas látószögekből fényképezhet.
A 8 cm-es dönthető monitor lehetővé teszi, hogy az AF és a kioldó funkciókat érintéses vezérléssel működtesse az Élő nézetben készülő felvételeknél. Továbbá a jól elhelyezett vezérlőtárcsa és választógomb segítségével könnyen módosíthatja a beállításokat fényképezés közben.


Legyen hű elképzeléseihez. Nagy felbontású optikai kereső.

Páratlan kép – akadályok nélkül. Lehetséges egy olyan optikai pentaprizmás keresővel, amely körülbelül 100%-os képfedést biztosít.
A kereső optikai rendszere hihetetlenül tiszta képet nyújt az objektíven keresztül. A napfény, a csillogás és a külső mozgások ki vannak zárva: amit lát, azt fogja viszontlátni a képen. És ha telefotó-objektívet használ, a kereső lehetővé teszi a fényképezési pozíció alkalmazását, amelynek köszönhetően stabilabban tudja tartani a fényképezőgépet.


Ossza meg az izgalmakat. SnapBridge.

Fényképezőgépe mindig legyen kapcsolatban okoseszközével a SnapBridge segítségével. Fényképezéskor szinkronizálja fotóit. Használja az okoseszközt távolról való fényképezéshez.
A Nikon SnapBridge lehetővé teszi, hogy a D7500 folyamatos kapcsolatban legyen okoseszközével a Bluetooth® low energy technológián¹ keresztül. Szinkronizálja fényképeit az eszközével elkészítésük pillanatában anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene csatlakozni. A videókat bármikor továbbíthatja a fényképezőgépbe épített Wi-Fi®² kapcsolaton keresztül. A SnapBridge-csatlakozás azt is lehetővé teszi, hogy okoseszközével távolról fényképezzen.


Bármilyen perspektívából készíthet képet. Nikon objektívek.

Lelje örömét a NIKKOR DX objektívek páratlan tisztaságában és sokoldalúságában. Valósítsa meg elképzeléseit FX-objektívvel és a fényképezőgép DX érzékelőjének 1,5x-ös kivágási tényezőjével.
A D7500 kompatibilis a kis tömegű NIKKOR DX objektívek teljes választékával, és használhat FX-objektíveket is. Tájképeket vagy városi felvételeket készít? Próbálja ki a gyors AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR objektívet. Ki szeretné tágítani határait? Kihasználhatja a fényképezőgép DX érzékelőjének 1,5x-ös kivágási tényezőjét, amely telefotóhatást nyújt FX-objektívvel történő fényképezés során.


Álljon készen. Rendszertartozékok.

A vakutól a mikrofonig – a Nikon tartozékainak univerzuma elősegíti fotós tudásának fejlődését, miközben az újat keresi.
A világításvezérlés kreatív palettája könnyedén felfedezhető a Nikon nevezetes vakuival, beleértve az SB-5000 vakut – a Nikon első rádióvezérelt vakuját. A videofelvételeket készítők számára fontos információ, hogy a D7500 a külön megvásárolható Nikon ME-1 sztereó mikrofonnal és az ME-W1 vezeték nélküli mikrofonnal kompatibilis: a videofelvételek készítése közben mindkettőnél kevesebb a fényképezőgép által kiadott zaj.
Tulajdonságok:
Effektív pixelszám: 21 megapixel

LCD átmérője: 3.2 coll
LCD felbontása: 922.000 pixel
Elforgatható kijelző: Van

Video: UHD

Energiaforrás: Saját Li-ion akkumulátor
Nikon akku típusa: EN-EL15
Memóriakártya-foglalat: SD/SDHC/SDXC
Sorozatfelvétel: 8fps
Szenzor típusa: CMOS
ISO érzékenység: 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, 25600, 51200, 102400, 1640000 (kiterjesztett), auto
Expozíció kompenzáció: Van
HDMI kimenet: Van
Garancia:
3 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 377.945 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!