Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 17:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon Coolpix A900 (fekete) digitális fényképezőgép
 129.990 Ft 107.990 Ft
Cikkszám: 740-VNA910E1
Nettó ár: 85.031 Ft + ÁFA
Nikon Coolpix A900 (fekete) digitális fényképezőgép
 129.990 Ft 107.990 Ft
Cikkszám: 740-VNA910E1
Nettó ár: 85.031 Ft + ÁFA
Leírás:
Nagy teljesítményű Nikkor optika karcsú vázban

A megtévesztően kicsi fényképezőgépvázban egy NIKKOR optika kiemelkedő teljesítménye rejlik, amellyel kristálytiszta fényképeket és hibátlan videókat készíthet. Ezzel a klasszikus formájú kompakt fényképezőgéppel olyan helyekre is eljuthat, melyeket korábban még soha nem látott.
Fényképezze le utazás közben a legtávolabbi témákat, vagy hozza közelebb az eseményeket és az ünnepségeket a 35x NIKKOR optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével 70x-re is bővíthető. A zoomtartomány a 24 mm-es nagy látószögtől a 840 mm-es szupertelefotóig terjed (35 mm-es formátumban kifejezve), hogy a cselekmény minden mozzanatát meg tudja örökíteni, miközben az objektívtől akár körülbelül 1 cm-es távolságra lévő témákról is készíthet makrofotót.20,3 Megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS érzékelő

A hatékony, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő magas megapixelszáma biztosítja a kiváló teljesítményt és az alacsony zajú, éles képeket, emellett gyenge fényben is előnyt jelent. Kevés fényben fényképezve is remek nagy felbontású felvételeket készíthet.


4K UHD-videófelvétel

A külön Videofelvétel gomb egyetlen megnyomásával válthat a fényképezésről a kiemelkedő képminőségű, sztereó hangú 4K UHD-videók (3840x2160/30p) készítésére. A felvételszüneteltetési funkció lehetővé teszi, hogy szünetet tartson, majd folytassa ugyanannak a videónak a készítését, továbbá a videók visszajátszása közben elmenthet állóképeket, a videoszerkesztési funkcióval pedig törölheti a szükségtelen részeket a megtartani kívánt rész előtt vagy után.


SnapBridge

A SnapBridge alkalmazás folyamatos, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fent fényképezőgépe és okostelefonja vagy táblagépe között, hogy fényképekkel megörökített életét könnyen irányítani tudja. Mostantól már fényképezés közben is szinkronizálhatja a készített képeket okos eszközével, és azonnal megoszthatja Nikon minőségű fotóit. A fényképezőgép főbb funkcióit vezérelheti a telefonról, illetve pontosan és naprakészen tarthatja a gépet a további lehetőségek mellett.
Az alkalmazás mostantól elérhető Android eszközökre. Az iOS alkalmazás 2016 augusztusában lesz elérhető az App Store® áruházban.


Idősűrítő és időzített videó

Készítsen lenyűgöző idősűrítő és időzített videókat egyszerűen. Az idősűrítő videó funkció egy felvett videóból ment el képkockákat, és automatikusan hoz létre egy 30 vagy 25 kép/másodperces, gyorsított felvétel jellegű videót. Különböző nézőpontokból készítheti el a felvételt, megváltoztatva ezzel az idősűrítő videó kompozícióját, ellentétben a rögzített pozíciójú normál időzített videóval. Az időzített videó használatával a fényképezőgép automatikusan egy 10 másodperces videót készít az időzített fényképezéssel létrehozott állóképekből. Egyszerűen válasszon ki egy fényképezési motívumprogramot, mint a Városi látkép, a Tájkép vagy a Naplemente, a készülék pedig kiválasztja a legmegfelelőbb időzítési időközt.


Teljes körű irányító és vezérlőtárcsa

A fényképezőgép tetején elhelyezkedő módválasztó tárcsával könnyen hozzáférhet az expozíciómódokhoz (P/S/A/M), hogy kézzel állíthassa be a záridőt és a rekeszt, a vezérlőtárcsa használatával pedig megadhatja a záridőt és a rekeszértéket. A kézi üzemmódok segítenek a fontos pillanatok megörökítésében, mert például a gyorsan zajló eseményeknél a záridő növése lehet szükséges az elmosódás elkerüléséhez. A vezérlőtárcsával számos funkcióhoz gyorsan férhet hozzá: amikor megjelenik egy menü vagy beállítás, a vezérlőtárcsa vagy választógomb elforgatásával kiválaszthat egy lehetőséget, vagy például visszajátszáskor a nagyítás beállítására és videók gyors előre- vagy visszatekerésére is használható. Nem kell többé keresgélni a menükben – csak forgassa el, és már készen is van.
Tulajdonságok:
Tényleges pixelszám: 20,3 millió (a képfeldolgozás során csökkenhet a tényleges pixelszám)
Képérzékelő: 1/2,3" típusú CMOS, a teljes pixelszám kb. 21,14 millió
Objektív: NIKKOR objektív 35x optikai zoommal
Gyújtótávolság: 4,3–151 mm (a látószög 35 mm-es [135] formátumban kifejezve egy 24–840 mm-es objektívének felel meg)
f-szám f/3,4–6,9
Rázkódáscsökkentés: Objektíveltolásos és elektronikus VR (videók)
Automatikus élességállítás: Kontrasztérzékelő AF
AF mező mód: Arc-prioritás, középső, kézi 99 fókuszmezővel, témakövetés, célkereső AF, érintéses AF
Monitor: 7,5 cm-es átló, kb. 921 000 képpontos TFT LCD-monitor (RGBW) tükröződésgátló bevonattal és 6 fokozatú fényerőbeállítási lehetőséggel
Adattárolás - fájlformátum: Állóképek: JPEG, videók: MP4 (videó: H.264/MPEG-4 AVC, hang: AAC sztereó)
ISO érzékenység: ISO 80–1600
Önkioldó: Választható késleltetés: 10, 5, illetve 2 mp
Beépített vaku: Igen
USB: Mikro USB-csatlakozó, Hi-Speed USB: Kizárólag UC-E21 típusjelű USB-kábelt használjon a mikro USB csatlakozóhoz. Direct Print (PictBridge) technológia támogatása
HDMI-kimenet: HDMI mikro csatlakozó (D típus)
Audiobemenet: Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő, tápellátás támogatása)
Audiokimenet: Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)
Bluetooth szabványok: Bluetooth 4.1-es verzió
Áramforrások: EN-EL12 lítium-ion akkumulátor (mellékelve), EH-62F hálózati tápegység (külön megvásárolható)
Töltési idő: Kb. 2 óra 20 perc (EH-71P töltőadapter használatakor, teljesen lemerült akkumulátor esetén)
Akku élettartama: Kb. 270 felvétel EN-EL12 akkumulátorral
Tényleges akku élettartam videóknál Kb. 50 perc (1080/30p) EN-EL12 akkumulátorral
Méretek (Sz x Ma x Mé): Kb. 113,0 x 66,5 x 39,9 mm (a kiálló részektől eltekintve)
Tömeg: Kb. 298 g (akkumulátorral és memóriakártyával)
Garancia:
2 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 85.031 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!