Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon Coolpix B500 (lila) digitális fényképezőgép
92.990 Ft
Cikkszám: 740-VNA952E1
Nettó ár: 73.220 Ft + ÁFA
Nikon Coolpix B500 (lila) digitális fényképezőgép
92.990 Ft
Cikkszám: 740-VNA952E1
Nettó ár: 73.220 Ft + ÁFA
Leírás:
EGYSZERŰ ÉS INTUITÍV KEZELÉS TOVÁBBFEJLESZTETT KÉPMINŐSÉGGEL

Élvezze a könnyű kezelhetőséget és a garantáltan kiváló eredményeket, amelyeknek köszönhetően a kreatív komponálásra összpontosíthat. A gyakran használt funkciók a módválasztó tárcsa segítségével egyetlen mozdulattal elérhetők, és rengeteg funkció könnyíti meg a lenyűgöző Full HD-videók (1080p/60i) és a kivételes képek készítését az utazásai vagy akár a hobbijai, például a csillagok vagy a madarak megfigyelése során. A 16 megapixeles és rendkívül hatékony hátsó megvilágítású CMOS-érzékelővel olyan kiváló minőségű képeket készíthet, amilyeneket mindig is szeretett volna, és bárhová is utazik, folyamatosan fényképezhet, mivel a fényképezőgép tápellátását a világ bármely pontján elérhető AA méretű elemek/akkumulátorok biztosítják.


NIKKOR 40X OPTIKAI ZOOM

Örökítse meg a sportesemények minden történését, készítsen kristálytiszta városi tájképeket távoli témákról, vagy hihetetlenül tiszta felvételeket akár a holdról és az éjszakai égboltról a 40x NIKKOR optikai zoom objektívvel, amely a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével 80x-ra bővíthető. A megbízható NIKKOR optika kivételes teljesítményt nyújt, így egy olyan hatékony objektívet használhat egy kompakt fényképezőgépben, amelynek lefedése a 22,5 mm-es nagy látószögtől a 900 mm-es szupertelefotós látószögig terjed (35 mm-es formátumban kifejezett gyújtótávolság).


SnapBridge

A SnapBridge alkalmazás folyamatos, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fent fényképezőgépe és okostelefonja vagy táblagépe között, hogy fényképekkel megörökített életét könnyen irányítani tudja. Mostantól már fényképezés közben is szinkronizálhatja a készített képeket okoseszközével, és azonnal megoszthatja Nikon minőségű fotóit. A fényképezőgép főbb funkcióit vezérelheti a telefonról, illetve pontosan és naprakészen tarthatja a gépet a további lehetőségek mellett.
Az alkalmazás mostantól elérhető Android-eszközökre. A SnapBridge iOS-alkalmazás 2016. augusztus végétől lesz elérhető az App Store® áruházban. Az Ön fényképezőgépének a címen elérhető firmware frissítésre lehet szüksége, mielőtt a SnapBridge alkalmazás iOS verzióját használni tudja.


MÓDVÁLASZTÓ TÁRCSA

Testreszabhatja a fényképezés élményét a kedvenc funkciói (például Automatikus, Motívumprogram mód vagy Sport) beállításával a fényképezőgép tetején könnyen elérhető módválasztó tárcsán. A beállítások ezután értelemszerűen módosíthatók, így gyerekjáték a fényképezés.


RENDKÍVÜL GÖRDÜLÉKENY FULL HD-VIDEÓK

Örökre búcsút mondhat az elmosódott videóknak, hiszen full HD (1080p/60i) videókat készíthet a nagy teljesítményű 4 tengelyes hibrid rázkódáscsökkentés (VR) segítségével, amely az objektíveltolásos és az elektronikus VR kombinálásával megszünteti a fényképezőgép rázkódását és hatékonyan csökkenti az elmosódást – még teljes 40x optikai zoom esetén is. Kápráztassa el barátait családi ünnepségek, koncertek, épületek vagy az élővilág kristálytiszta videóival, amelyekben a felvételek minden részlete tiszta a téma távolságától függetlenül, sőt állóképeket is készíthet a filmfelvétel közben.


NAGYMÉRETŰ, 7,5 CM-ES (3,0 HÜVELYKES), 921 000 KÉPPONTOS DÖNTHETŐ LCD-MONITOR

Tapasztalja meg a felvételkészítés egyszerűségét a széles megtekintési szögű, dönthető monitorral, amelynek köszönhetően egyszerűen készíthet kreatív kompozíciókat és mindig pontosan tudhatja, hogy mi lesz a képen. Készítsen állóképeket és a videókat széles látószögtartományból kényelmesen, mindenféle típusú téma esetén rugalmasan. A nagy felbontású kijelző nagyon kevés energiát fogyaszt, így a hosszú elem/akkumulátor-élettartamnak köszönhetően a fényképezőgép mindig bevethető marad. Tiszta színvisszaadást és kiváló láthatóságot nyújt, még átlós irányból nézve is. A tükröződésgátló bevonat és az ujjlenyomatmentes akril bevonat mindig tiszta megtekinthetőséget biztosít, az 5 fokozatú fényerő-beállítási funkció pedig kiváló láthatóságot tesz lehetővé a képek visszajátszása során, még napos időben is.


KÉNYELMES FOGÁS, HORDOZHATÓ MÉRET

A fényképezőgép az ergonomikus tervezésnek köszönhetően stabilan tartható annak ellenére, hogy a váza rendkívül jól hordozható (körülbelül 113,5 (sz.) x 78,3 (ma.) x 94,9 (mé.) mm), és kényelmesen illeszkedik a kézbe. A klasszikus stílusú, nagy teljesítményű és könnyű fényképezőgép tömege körülbelül 542 g elemekkel/akkumulátorokkal és SD-memóriakártyával együtt.
Tulajdonságok:
Optikai zoom: 40x
Effektív pixelszám: 16 megapixel

LCD átmérője: 3 coll
LCD felbontása: 921.000 pixel
Elforgatható kijelző: Nincs

Video: FULL HD
Video felbontása: 1920x1080 pixel

Képstabilizátor: Optikai
Energiaforrás: Ceruzaelem / akku
Memóriakártya-foglalat: SD/SDHC/SDXC
Szenzor típusa: CMOS
Expozíció kompenzáció: Van
HDMI kimenet: Van
USB 3.0: Nincs
Wi-Fi: Nincs
NFC: Van
Garancia:
2 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 73.220 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!