Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 17:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Emlékek, ajándékok és dekorációk fényképekből Termékeinket a letölthető Creative Photolab szerkesztővel is elkészítheted és megrendelheted, de a Molnár Fotó üzletében érintőképernyős terminálon is megvalósíthatod. A használata semmiféle számítástechnikai tapasztalatot nem igényel, egyszerűen és gyorsan használhatod. A Creative Photolab szerkesztő és rendelőszoftver A Creative Photolab jelenleg az egyik legtöbb funkcióval bíró kreatív fotós szerkesztő program. Nem csak számítógépről, hanem közvetlenül a legnépszerűbb közösségi és fotós oldalakról - Facebook, Flick, Instagram - is közvetlenül eléri képeidet. A kreatív termékek kínálata és szabad szerkeszthetősége terén pedig egyedülálló lehetőségeket biztosít felhasználóinak.
Kreatív Fotolab
LETÖLTÉS
A Creative Photolab Windows©7 és fejlettebb operációs rendszereken működik.
(.net4 megléte szükséges) Letöltéshez kattints az ikonra.
KÖZÖSSÉGI KÉPEK
Már nem csak saját gépedről tölthetsz fel fotókat. Pár kattintással elérhetők a Facebook, Flickr, Instagram és Picasa képek is.
palette
KORREKCIÓK, EFFEKTEK
Igazíts a színeken, korrigáld a vörös szemeket, használj színeffekteket egyszerűen és gyorsan. Minden eszközt biztosítunk.
brush
SABLONOK, VARÁZSLÓK
Készíts kész fotókönyvet vagy dekorációt akár két perc alatt! Modern, klasszikus vagy művészi stílusú terméket szeretnél? Pár kattintás.
straighten
FEJLETT SZERKESZTŐ
Dobd fel alkotásaid ábráinkkal, írj bele szöveget bármelyik, a gépedre telepített betűtípussal. A lehetőségek korlátlanok.
crop_rotate
KÉPESZKÖZÖK
Hatékony és rugalmas eszköztár a képek alakításához. Négyzetes, kör, ovális kivágás, forgatás, tükrözés…
collections
PROFI GALÉRIA
Adj hozzá, nagyíts bele, szerkeszd, effektezd képeid akár már a galériában, akár mielőtt eldöntenéd milyen terméket készítesz belőlük.
FOTÓRENDELÉS
Pár kattintással egyszerűen rendelhetsz nagyításokat számos méretben. Akár képenként módosíthatod a képkivágást.
visibility
3D ELŐNÉZET
Nem kell a képzeletedre bízni, hogyan fog festeni amit készítettél, valós környezetben is megnézheted, mielőtt megrendelnéd.
BŐVÜLŐ KÍNÁLAT
A Kreatív Fotolab folyamatosan fejleszti és bővíti termékpalettáját, és új termékei automatikusan elérhetők a szerkesztőben.
LETÖLTÉS
A Creative Photolab Windows©7 és fejlettebb operációs rendszereken működik.
(.net4 megléte szükséges) Letöltéshez kattints az ikonra.