Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR objektív
362.990 Ft
Cikkszám: 328406
Nettó ár: 285.819 Ft + ÁFA
Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR objektív
362.990 Ft
Cikkszám: 328406
Nettó ár: 285.819 Ft + ÁFA
Leírás:
Nagy fényerejű, széles látószögű időjárásálló objektív

A 16mm fix gyújtótávolságú objektív(24mm 35mm formátumban kifejezve) drámaian széles látómezőt és lenyűgöző optikai teljesítményt kínál. F1.4 maximális rekeszértéke kiváló képminőséget biztosít még gyenge fényviszonyok mellet is, és bokeh-gazdag makro fényképezést tesz lehetővé akár 15 cm-es üzemi távolsággal.


Nagysebességű autofókusszal, időjárás-és porálló kialakítással -10°C hőmérsékletig üzemképes, kompakt méretének köszönhetően könnyedén hordozható, számos felvételi lehetőséget kínálva.


13 lencsetag 11 csoportban, Nano GI bevonattal

Az objektív két aszférikus és két ED (extra alacsony szórású) lencsetaggal rendelkezik, melyek csökkentik a szférikus és kromatikus aberrációt, éles, gazdag képminőséggel még a legnagyobb F1.4 rekeszállás esetén is. A kép minőségét tovább javítja a Fujifilm által szabadalmaztatott HT-EBC bevonat minden lencse felületén és a G1 lencse hátsó felületének Nano GI bevonata. A bevonat megváltoztatja az üveg és a levegő törésmutatóját, csökkenti a diagonálisan beeső fény szellemképeit és tükröződéseit.


Minimális működési távolság 15cm

Közelebbről fényképezve a témát fokozhatjuk a bokeh hatást, a perspektíva dinamikusabb, nagyobb kreativitást kínálva a nagylátószöget használó fotósnak. Használja az XF 16mm F1.4 R WR objektívet, ha egy tál ételt szeretne fényképezni az étteremmel a háttérben, vagy egy vízcseppet mögötte az erdővel, mind a téma mind a környéke megjeleníthető. A teljes fókusztartományban, még a legkisebb 15 cm-es működési távolságban is, magas képminőség érhető el a különböző aberrációk korrigálásával, a két fókuszcsoport által vezérelt lebegő fókusz rendszer igazodik a működési távolsághoz.


0.11mp nagysebességű autofókusz

A fókuszgyűrű mélységélesség skálával rendelkezik, mely kiválóan alkalmas pillanatfelvételekhez. Kiszámítva a távolságot és beállítva rekesznyílást, a felhasználók spontán készíthetnek felvételeket.


Fókuszgyűrű mélységélesség skálával

A fókuszgyűrű mélységélesség skálával rendelkezik, mely kiválóan alkalmas utcai felvételek készítéséhez. Kiszámítva a távolságot és beállítva rekesznyílást, a felhasználók azonnal elkészíthetik a képet.


Időjárás és porálló, ellenáll a hidegnek

Az időjárás-álló szerkezet 9 tömítéssel rendelkezik az objektív 8 különböző területén. Megvédi a lencsét a hirtelen esőtől, portól és a fröccsenő víztől.


Könnyű és kompakt

A hozzávetőlegesen 375g súlyú lencse körülbelül 40%-a egy DSLR tömegének. Ez jó hír minden fotósnak, aki egy sokoldalú objektívet szeretne, mert kompakt méretben kínálja a legmagasabb optikai teljesítményt.
Tulajdonságok:
Típus: Nagylátószögű fix objektívek
Gyújtótávolság: 16mm
Fényerő: f/1,4
Képstabilizátor: Nincs
Bajonett: Fuji
Szűrő méret: 67mm
Garancia:
1 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 285.819 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!