Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Fujinon XF 35mm f/2 R WR objektív
156.990 Ft
Cikkszám: 3283261
Nettó ár: 123.614 Ft + ÁFA
Fujinon XF 35mm f/2 R WR objektív
156.990 Ft
Cikkszám: 3283261
Nettó ár: 123.614 Ft + ÁFA
Leírás:
A "FUJINON XF35mmF2 R WR" 53mm egyenértékű gyújtótávolságot kínál* ami hasonló az emberi szem látószögéhez, maximális rekeszértéke F2.0. Éles képek és gazdag bokeh jellemzik. Az optikai konstrukció 9 lencsetagból áll 6 csoportban (köztük két aszférikus lencsetag) ahol a magas képminőség és a kompakt méret tökéletes egyensúlyban van. Az objektív a sorozat legkisebb átmérőjével rendelkezik, belső élességállítási rendszerének és léptető motorjának köszönhetően autofókusz ideje mindössze 0,08 másodperc **
Az objektív külseje időjárás és porálló max. üzemi hőmérséklete -10°C.
Az objektív ideális bármely jelenetethez és alkalomhoz. Új szabvány a fotózás rajongóinak.

* 35mm formátummal egyenértékű.
** CIPA (Camera & Imaging Products Association) iránymutatásoknak megfeleltetve, belső mérések alapján, nagy teljesítmény üzemmódban.


Magas minőségű éles képek

Az objektív 9 lencsetagból áll 6 csoportban ez a felépítés éles, gazdag képminőséget kínál még a legszélesebb F2.0 rekeszértéknél is.


Kompakt és diszkrét

Két aszférikus lencse alkalmazásával biztosítják a kicsi és kompakt megjelenést. Mindössze 45.9mm hosszú, átmérője 60mm, a karcsú, elegáns kialakítás kényelmes működtetés kínál így a fotós nem kelt nagy feltűnést, ezért tökéletes objektív portré vagy riport fotózáshoz.


Leggyorsabb autofókusz 0,08 mp

A belső élességállítási rendszer, amely a kicsi és könnyű lencsetagokat mozgatja, egy léptető motorral kombinálva csendes, pontos és gyors autófókuszt kínál - kötelező minden fotósnak, akik szeretik megragadni a spontán pillanatot.


Teljes fém burkolat, időjárás és porálló akár -10°C üzemi hőmérséklettel

Az objektív külseje fémburkolatot kapott ami számos fényképezési helyzetben hasznos. A finom szerkezetű fém részek tovább növelik a fényképezés élményét, könnyen és pontosan működtethető vizes vagy kesztyűs kézzel is. Az objektív időjárásálló és porálló szerkezete nyolc tömítéssel rendelkezik, melyek a szabadban védik az esőtől, portól és a felfröccsenő víztől. Üzemi hőmérséklete akár -10°C.


Kétféle napellenző

A napellenző blokkolja a felesleges fény bejutását a lencsébe, fenntartva a maximális optikai teljesítményt. Az XF 35mm F2 R WR objektívhez két féle napellenző áll rendelkezésre. A könnyű és kompakt körkörös napellenző tartozék, a klasszikus és elegáns fém LH-XF35-2 pedig opcionális tartozékként megvásárolható. Mindkettővel használható a frontlencse sapka.
Tulajdonságok:
Típus: Alap objektívek
Gyújtótávolság: 35mm
Fényerő: f/2
Képstabilizátor: Nincs
Bajonett: Fuji
Szűrő méret: 43mm
Garancia:
1 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 123.614 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!