Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Fujinon XF 50mm f/1 R WR
569 Ft
Cikkszám: 16664339
Nettó ár: 448 Ft + ÁFA
Fujinon XF 50mm f/1 R WR
569 Ft
Cikkszám: 16664339
Nettó ár: 448 Ft + ÁFA
Röviden:
Maximális rekesz: F1.0
Lencse konfiguráció 12 elem 9 csoportban
Gyújtótávolság: f = 50mm (EKV:76mm)
Leírás:
Fujinon XF50mmF1.0 R WR The "ONE"
A FUJINON XF50mmF1.0 R WR objektív olyan élességet kínál, amit még soha nem látott. Vignettálás mentes, és az aberrációk ellenőrzésének képessége nagy pontosságot kínál rendkívül krémes bokeh megjelenítéssel. Az F1.0 objektívvel az automatikus fókuszálás egyszerű, míg az időjárás álló kialakítása megvédi az elemek okozta nehézségektől. Az XF50mmF1.0 R WR egy igazán erőteljes objektív, amely megváltoztatja a világ megörökítésének módját.

Új bokeh élmény
Az XF50mmF1.0 R WR sima körvonalai és krémes bokehje nem hasonlítható egyetlen ismert F1.0 objektívéhez sem. Az aberrációk finom szabályozása és az éles megjelenítés miatt a lencse rendkívüli egyensúlyt teremt a háttér és az előtér között. Ez a jól megtervezett kontraszt elbűvöli és ösztönzi a kreativitást.

Fejezd ki magad úgy, mint még soha
Az XF50mmF1.0 R WR varázsának nincs korlátja, még akkor sem, ha teljesen nyitva van F1.0-nél. A képek a rekesz gyűrűjének elforgatásával fokozatosan kapnak élességet és felbontást F2-nél a vignettálás teljesen eltűnik, a kör bokeh pedig tökéletesen formázott. Az elért képek harmadlépésenként változtatják megjelenésüket. Ezek a diszkrét rekeszértékek egy új kifejezésmódot kínálnak.

Elválasztás, közel és távol
76 mm-es látószögével, mely 35 mm-es formátummal egyenértékű és kiemelkedő képminőségével kombinálva más módon keretezheti képeit. Az XF50mmF1.0 R WR reflektorfénybe állítja képeit, mert távolságtól függetlenül elválasztja a témát, annak előterét és a hátteret. A kép előtere és a háttere ugyanolyan elengedhetetlen a keretben, mint egy gyönyörű bokeh, és segít felismerni a „fókusz” valódi jelentését.

Bizalomgerjesztő autofókusz
Ha sekély mélységélességű lencsét használ, akkor a legkisebb hiba sem megbocsájtható Egy F1.0 értékkel rendelkező objektív pontos használatához a felhasználóknak türelemre van szükségük. Az XF50mmF1.0 R WR nem egy szokványos F1.0 objektív. A tükör nélküli rendszer előnyeinek kihasználásával az objektív kihasználja a kamera autofókuszának nagy pontosságát, beleértve az arc és szemérzékelő autofókuszt és a fázisérzékelő pixeleket. De még türelmetlenül is teljes irányítást kínál ez a rendkívül fejlett objektív.

Használja az időjárást inspirációként
Az éjszakai esőcseppek örömet és izgalmat kínálnak ennek az objektívnek a használatával. A nedves járdán visszatükröződő fények gyönyörű bokeh-é válnak, megszínesítve a sötétséget. Az F1.0 rekesznyílásnak köszönhetően az időjárásálló XF50mmF1.0 R WR képes rögzíteni a sötétben csillogó fényt, és varázslatos képeket kínál, amelyek bizonyítják, hogy megáztál.

"Egy objektív „különleges” megmagyarázhatatlan minőséggel
Vannak olyan lencsék, amik különleges megmagyarázhatatlan minőséggel bírnak, melyekkel egyszerűen szebbnek és néha jobbnak tűnnek a dolgok, mint a valóság. Ezek azok a lencsék, amelyekre valóban támaszkodhatsz, és amelyekhez mindig visszatérsz. Jamie Stoker(UK)"

"Új szintre emeli a fotós teljesítményét
Az XF50mmF1.0 megnyitja az ismeretlenség kapuját. Ahogy a pályacipőknél használt legújabb technológiák segítik a sportolókat a világrekordok megdöntésében, ez az objektív is hasonló képességekkel és lehetőségekkel rendelkezik, melyek képesek egy magasabb szintre emelni a fotós teljesítményét. Yukio Uchida (Japán)"

"Gyorsabb záridő és alacsonyabb ISO, még gyenge fényviszonyok mellett is
Az XF50mmF1 segítségével még gyengébb megvilágítás mellett is gyorsabb záridőt és alacsonyabb ISO-értéket használhatok, mely garantálja a jobb képminőséget. Az objektív nagyon gyors fókuszsebességgel rendelkezik így sokféle felvételi stílushoz alkalmas, akár utcai képek készítéséhez, akár egy stúdióban történő kereskedelmi forgatáshoz használom. Kurako Yalan (Kína)"
Tulajdonságok:
Lencse konfiguráció 12 elem 9 csoportban (1 aszférikus, 2 ED elemet tartalmaz)
Gyújtótávolság: f = 50mm (76mm)
Látószög: 31,7 °
Maximális rekesz: F1.0
Minimális rekesz: F16
Lamellák száma 9 (lekerekített rekesznyílás) 1 / 3EV lépésméret (25 lépés)
Minimális objektumtávolság: 70cm
Max. nagyítás: 0,08x
Külső méretek: Átmérő x Hossz * 1 (kb.) Ø87mm × 103.5mm
Súly: 845g
Szűrőméret: Ø77mm
Képméret APS-C
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 448 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!