Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
AF-S 20 mm f/1.8G
349.990 Ft
Cikkszám: JAA138DA
Nettó ár: 275.583 Ft + ÁFA
AF-S 20 mm f/1.8G
349.990 Ft
Cikkszám: JAA138DA
Nettó ár: 275.583 Ft + ÁFA
Leírás:
Ez a dinamikus, rendkívül nagy látószögű és gyors, f/1,8 maximális rekeszértékű, FX-formátumú objektív ideális választás a perspektíva kihangsúlyozásához, a tér megnöveléséhez, valamint az igazán magával ragadó képek készítéséhez. A nagy fényerejű rekesz kis mélységélességet és szép elmosódást eredményez, és az objektív gyenge fényben történő fényképezéskor is remekül teljesít. A nagy teljesítményű optika a kép teljes területén éles felvételeket és minimális torzítást biztosít, a kompakt és könnyű kialakítás pedig remek hordozhatóságot kölcsönöz az objektívnek.

Főbb tulajdonságok:

Gyors, 20 mm-es, FX-formátumú fix objektív.
Nikon DX-formátumú tükörreflexes fényképezőgéppel használva 30 mm-es.

Rendkívül nagy látószög.
Hangsúlyozza ki a perspektívát, tágítsa ki a teret és készítsen magával ragadó képeket. Ideális belső térben, utcai riportfotózáskor, átfogó tájképek készítésekor, víz alatti fotózásnál, illetve videók megörökítésekor.

Nagy fényerejű f/1,8 rekesz
Különleges képek kis mélységélességgel és szép elmosódással. Használja ki a rövidebb záridős fényképezés rugalmasságát, készítsen gyenge megvilágításban is éles felvételeket, és élvezze a keresőben látható kép nagyobb fényerejét.

Nagy felbontású képek.

Ezzel a nagy képpontszámú érzékelőkhöz illeszkedő objektívvel lenyűgöző fényképek és HD videofelvételek készíthetők. A modern optikai felépítés nagy felbontást és kontrasztot biztosít, és minimális a pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillogás.

Nagyszerű optikai teljesítmény.
A két ED üvegelem és a két aszferikus lencsetag éles, ragyogó képeket biztosít. A nagy gyújtótávolság ellenére is kivételesen jó a torzításvezérlés, valamint a torzítás és a színszórás legtöbb formája is hatékonyan minimalizált.

Nanokristály bevonat.
Még ellenfényben történő fényképezéskor is csökkenti a szellemképeket és tükröződéseket a tisztább felvételek érdekében.

Minimális fókusztávolság: 0,2 m. Könnyen készíthet olyan közeli felvételeket, amelyeken a téma az egész képet betölti.

Kis méretű és könnyű kialakítás
Ez a könnyű, kompakt és gyors objektív ideális választás azoknak a fotósoknak, akik különféle helyszíneken szeretnének közeli felvételeket és dinamikus képeket készíteni.
Tulajdonságok:
Típus: Nagylátószögű fix objektívek
Gyújtótávolság: 20mm
Fényerő: f/1.8
Képstabilizátor: Nincs
Szűrő méret: 77mm
Garancia:
1 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 275.583 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!