Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
AF-S 58 mm f/1.4 G
679.990 Ft
Cikkszám: JAA136DA
Nettó ár: 535.425 Ft + ÁFA
AF-S 58 mm f/1.4 G
679.990 Ft
Cikkszám: JAA136DA
Nettó ár: 535.425 Ft + ÁFA
Leírás:
Az objektívet úgy terveztük, hogy maximális rekesznél nyújtsa a legjobb teljesítményt; új szintre emeli a képminőség fogalmát.
E páratlan objektív 58mm-es gyújtótávolsága a Nikon legendás Noct-NIKKOR objektívje előtt tiszteleg, míg a vadonatúj optikai kialakítás lenyűgöző élességet, kontrasztot és felbontást kínál.


Az AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G objektív ideális választás éjszakai fotózásokhoz, mert a pontszerű fényforrások, például utcai lámpák, fényét szép, kerek fénypontokként adja vissza a felvételen, még a kép szélén is. Az elmosódás (bokeh) kivételesen sima, durva élek nélkül, ennélfogva az objektív portrék készítésére is remekül alkalmas.
Gyors, FX-formátumú fix objektív f/1,4 maximális rekesszel és 58 mm-es gyújtótávolsággal (Nikon DX-formátumú tükörreflexes fényképezőgéppel használva 87mm). Kivételes teljesítményt nyújt nagy rekesz használatakor. Éjszakai és portréfotózáshoz ideális.
Igazán nagyszerű: a kivételes felbontásnak köszönhetően a felvétel minden részlete élethűen, nagy felbontásban kerül rögzítésre. A pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillogás minimális, az ilyen fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélső területein is.
Lenyűgöző elmosódás: az elmosódás intenzitása az élességpont és a fényképezőgép távolságának növekedtével egyenletesen változik, így nem jelentkeznek a felvételen durva élek. A nagy felbontású felvételeknek hangsúlyosabb mélységérzetet kölcsönöz.
A nagy rekesz mestere: a téma még a legnagyobb, f/1,4 rekesszel készült fényképeken is éles lesz. A távoli témákról, illetve gyenge fényben készített képek esetében a rekesz szűkítése nélkül érhető el nagy kontraszt.
Remek teljesítmény a kép teljes területén: a képek szélén gyakorta jelentkező fényerőcsökkenés visszaszorításának eredményeképpen a fényerő az egész felvételen egyenletes. A téma a kép szélén is éles és jó felbontású lesz, még maximális rekesz és végtelenre állított élesség használatakor is.
A híres NIKKOR minőség: a Nanokristály bevonat hatékonyan csökkenti a szellemképeket és a tükröződéseket, növelve a képek tisztaságát és kontrasztját. A Silent Wave Motor (SWM) sima, csendes és gyors automatikus élességállítást biztosít.
A levehető objektív fényellenző és egy puha tok mellékelt tartozékok.


Műszaki adatok:

Típus: G típusú AF-S objektív beépített CPU-val és F-bajonettel
Íriszlamellák száma: 9 (lekerekített fényrekesz)
Méretek: Kb. 85mm legnagyobb átmérő x 70mm (a bajonett peremétől számított távolság)
Maximális leképezési arány: 0,13x
Maximális rekesz: f/1.4
Az objektív felépítése: 9 objektívelem 6 csoportban (2 aszferikus lencsetaggal és Nanokristály bevonattal ellátott objektívelemekkel)
Minimális fókusztávolság: 0,58 m a fókuszsíktól
Írisz: Teljesen automatikus
Gyújtótávolság: 58mm
Szűrőtoldalék méret: 72mm (P = 0,75mm)
Tömeg: Kb. 385 g
Látószög: Nikon filmes tükörreflexes fényképezőgépek és FX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépek esetén: 40° 50' – Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépek esetén: 27° 20′
Minimális rekesz: f/16
Élességállítás: A Silent Wave Motor által vezérelt automatikus élességállítás, külön élességállító gyűrűvel a kézi élességállításhoz
Rekesztartomány: f/1,4–16
Tulajdonságok:
Típus: Alap objektívek
Fényerő: f/1.4
Képstabilizátor: Nincs
Garancia:
1 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 535.425 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!