Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
AF-S DX 10-24 mm f/3.5-4.5 G IF ED
399.990 Ft
Cikkszám: JAA804DA
Nettó ár: 314.953 Ft + ÁFA
AF-S DX 10-24 mm f/3.5-4.5 G IF ED
399.990 Ft
Cikkszám: JAA804DA
Nettó ár: 314.953 Ft + ÁFA
Leírás:
- 2,4x zoom objektív 10-24mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (35 mm-es formátumban kifejezve: 15-36 mm).

- A rendkívül nagy látószög jóvoltából átfogó tájképek és eltúlzott perspektívájú képek készítésére is alkalmas.

- Kivételes optikai teljesítmény: az objektívet kifejezetten a Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek képérzékelőihez tervezték.

- ED (extra alacsony szórású) üvegelemek és aszférikus lencsetagok biztosítják a nagy felbontást és a tökéletesebb kontrasztot.

- SWM (Silent Wave Motor) a gyors és halk automatikus élességállításhoz.

- IF (belső élességállítás): a nem elforduló első elem jóvoltából az objektív hossza nem változik, és használhatók a körkörös polarizációs szűrők és az objektívre szerelhető vakutartozékok.

- A csomagban mellékelt tartozékok: rácsúsztatható első objektívsapka, hátsó objektívsapka, napellenző és rugalmas tok.

AI-S Automatikus blendevezérlés mechanikusan. AI-P Automatikus blendevezérlés elektronikusan. AF Autofókusz a vázba épített motor használatával. AF-S Silent Wave Motor: csendes, precíziós, objektívbe épített autofókusz motor. VR Vibration Reduction: a Nikon optikai képstabilizátora. ED Extra-low Dispersion vagy Super ED lencsék. Alacsony színszórású üveglencsék, korrigálják a kromatikus aberrációt és helyes színvisszaadást garantálnak. IF Internal Focus: belsô élességállítású optika, működés közben nem mozdul el a frontlencse, így könnyebben használhatunk polárszűrôket és a képkivágáshoz alkalmazkodó napellenzôt. DX A hagyományos képkockánál kisebb felületű (APS-C) érzékelôt használó fényképezôgépekhez tervezett objektívek. Hagyományos filmes, illetve full frame gépeken nem ajánlott a használatuk. D Az objektív fókuszálás közben, az élesre állított téma távolságáról ad tájékoztatást a gépváznak, ami így pontosabb vakuvezérlést tud biztosítani. G Az ilyen jelölésű objektíveknek nincsen blendegyűrűje, itt a vezérlés csak a gépvázról végezhetô (ezért az ilyen objektívek nem használhatóak számos régi filmes vázon).
Tulajdonságok:
Típus: Nagylátószögű zoom objektívek
Gyújtótávolság: 10-24mm
Fényerő: f/3,5
Képstabilizátor: Nincs
Garancia:
1 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 314.953 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!