Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikkor Z 14-24mm f/2.8 S
1.044.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA711DA
Nettó ár: 822.827 Ft + ÁFA
Nikkor Z 14-24mm f/2.8 S
1.044.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA711DA
Nettó ár: 822.827 Ft + ÁFA
Röviden:
Az S sorozattól megszokott minőség
OLED-kijelző
Gyújtótávolság: 14–24 MM
Leírás:
Kiszélesednek a határok
A hihetetlenül könnyű, 14–24 mm-es zoomobjektív egy sokoldalú kreatív eszköz. A széles Z-bajonett és az állandó f/2,8-as rekesz olyan lenyűgöző teljesítményt nyújt, amely még a rögzített gyújtótávolságú objektívekkel is felveszi a versenyt. Az élességállítás gyors, egyenletes és hangtalan, és a fényképezési paraméterek közvetlenül az objektíven is szabályozhatók.

Dinamikus helyérzet
Átfogó tájképek. Beltéri jelenetek. A magával ragadó, rendkívül nagy látószögű kompozícióktól kezdve a valódi térérzetet teremtő felvételekig. Használja ki a kivételes élességet, részletességet és színt – akár állóképeket, akár videókat készít.

Gyönyörűen megjelenített éjszakai jelenetek
A pontszerű fényforrások, például a csillagok vagy a városkép fényeinek szerkesztése nem időigényes. A kiváló optikai teljesítmény és a felbontás garantálja a fényforrások körüli apró részletek élethű megjelenítését a kép teljes területén.

Kiemelkedő optikai teljesítmény
Kivételes tisztaság a kép teljes területén. A fényviszonyok a kép szélein is hatékonyan szabályozhatók még nagy rekesznyílás mellett is. A Nikon Nanokristály és ARNEO bevonata még ellenfényben történő fényképezéskor is rendkívüli mértékben csökkenti a szellemképeket és az erős fényforrásokat.

Sima, hangtalan, gyors reagálású
Amikor a helyzet úgy hozza, hogy akár állóképekre, akár videófelvételre van szüksége, precízen állíthatja át a felvételt. A zoomgyűrű és az élességállító gyűrű éppen megfelelő nyomatékkal állíthatók. Az automatikus élességállítás zökkenőmentes és hangtalan a gyakorlatilag nem tapasztalható „fókuszlégzés” és a zoomolás közbeni fókusz-elállítódás miatt.

Strapabíró és megbízható
Az igazi igáslónak számító tükör nélküli objektív készen áll még a legnagyobb kihívást jelentő helyszínekre is. Az objektívváz minden mozgó részét alapos szigetelés védi a portól és nedvességtől. Az alumíniumötvözetből készült bajonett kisebb tömeggel, ugyanakkor nagyobb tartóssággal jár.

Ultrakompakt
A NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S a világ legrövidebb teljes képméretű f/2,8-as, rendkívül nagy látószögű zoomja.¹ Mindössze 650 g, így könnyen fedezhet fel vele több helyet.

Szűrőzhető
A kompakt kialakításnak köszönhetően a 112 mm-es felcsavarható szűrőket a mellékelt, speciális objektív fényellenzővel együtt is használhatja. A hátsó szűrőfoglalat lehetővé teszi a színfólia használatát.

Strapabírásra tervezve
A Nikon fluor bevonata taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül. Megkönnyíti az objektív elülső elemének tisztítását is.
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 822.827 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!