Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/4 S
449.990 Ft
Cikkszám: JMA704DA
Nettó ár: 354.323 Ft + ÁFA
Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/4 S
449.990 Ft
Cikkszám: JMA704DA
Nettó ár: 354.323 Ft + ÁFA
Röviden:
Nikon Z-bajonett
Szűrő átmérő: 72mm
24-70mm-es gyújtótávolság
Leírás:
Nem csupán egy univerzális objektív

Ha egy olyan sokoldalú objektívet keres, amely minden szituációban megállja a helyét, erre az állandó f/4-es rekeszű 24–70 mm-es zoomobjektívre számíthat. A rosszul megvilágított jelentektől a gyors történésekig minden helyzetben részletesebb, mélyebb és színesebb képeket és videókat készíthet.


Ragadja meg a jelenetet

A teljes zoomtartományban érvényes, csupán 0,3 m-es minimális fókusztávolsággal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van – akár közelképeket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet.


Mindig éles képek

Az objektív állandó f/4-es rekeszértéke még gyenge fényviszonyok mellett is kivételes teljesítményt nyújt, és egységes expozíciót tesz lehetővé a teljes zoomtartományban. Maximális képminőség, magas ISO-érték nélkül.


Széles bajonett. Széles tartomány.

A rendkívül széles Nikon Z bajonettnek köszönhetően a NIKKOR Z objektívek a teljes kép területén több fényt engednek be. A bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően pedig a kép szélein sokkal kevésbé csökken a fényerő. Az eredmény látványos: a kép a teljes területén, az egész zoomtartományban éles marad.


Tökéletes élesség

A Nikon tükröződésgátló ARNEO és nanokristály bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket, így tisztább képek készülhetnek még ellenfényben, illetve akkor is, ha a képen számos közvetlen fényforrás van.


A fény valódi arca

A pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillanás minimálisra csökkentésével sokkal élethűbb képek készíthetők az ilyen fényforrásokról – például az utcai lámpákról éjszaka. A pontszerű fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélén is.


Kivételes szín

Az aszferikus ED üvegelem és az aszferikus lencsetagoknak köszönhetően a képek színei élénkek, a kontrasztok mélyek.


Az Ön látásmódja

Az objektív és a Nikon Z fényképezőgép közötti nagy sebességű és nagy kapacitású adatátvitel kivételes torzításcsökkentést tesz lehetővé az egész zoomtartományban. A képélesség kiemelkedő, a vonalak pedig egyenesek maradnak.


Minden fényviszonyok között

Ez az objektív a fényképezőgépbe épített rázkódáscsökkentő rendszert használja, amellyel akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna.¹ Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.


Mindig precíz

A lebegő lencsetagok révén még kis távolságra is pontosan fókuszálhat. Az elektromágneses írisz pontos expozíciót biztosít nagy sebességű sorozatfelvétel esetén is.


Kézben tarthatja az irányítást

A csúszásgátló bevonattal rendelkező vezérlőgyűrű elegánsan pontos, intuitív működtetést tesz lehetővé. Amikor AF-módban fényképez, a vezérlőgyűrűhöz ISO- és expozíciókompenzációs beállítások rendelhetők hozzá. Amikor kézi élességállítást használ, a vezérlőgyűrű élességállító gyűrűként használható. A fókuszléptetés a gyűrű elforgatásának sebességétől függ, így pontosan vezérelheti a fókuszpontot.


Forgatás – csendet kérünk!

A gyakorlatilag hangtalan léptető motorral az automatikus élességállítás csendben működik. A zoom halk működését kiegészíti a csendes vezérlőgyűrű is, amellyel kattanó hangok nélkül állítható a rekesz.


Elegánsan sima

Az objektív többszörös élességállító rendszere lenyűgözően sima, mégis hajszálpontos kézi fókuszhúzást tesz lehetővé. A „fókuszlégzés” jelentősen csökkent, akárcsak a fókusz zoomolás közbeni elállítódása.


Inspiráció mindenhol

A Nikon Z fényképezőgéppel párosítva ezzel a könnyű és kompakt zoomobjektívvel bárhol teljesen szabadon megvalósíthatja ötleteit. Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől. A fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.
Tulajdonságok:
Típus Nikon Z-bajonett
Formátum FX/35 mm
Gyújtótávolság 24–70 mm
Maximális rekesz f/4
Minimális rekesz f/22
Az objektív felépítése 14 objektívelem 11 csoportban (1 ED-objektívelemmel, 1 aszferikus ED-objektívelemmel, 3 aszferikus objektívelemmel, nanokristály bevonatú objektívelemekkel és egy fluorbevonatú elülső objektívelemmel)
Látószög FX-formátum: 84°–34° 20', DX-formátum: 61°–22° 50'
Gyújtótávolság-skála Milliméter-beosztású (24, 28, 35, 50, 70)
Élességállító rendszer Belső élességállító rendszer
Minimális fókusztávolság 0,3 m a fókuszsíktól számítva, valamennyi zoompozícióban
Íriszlamellák száma 7 (lekerekített fényrekesz)
Bevonat Nanokristály bevonat, fluorbevonat
Szűrőtoldalék mérete 72 mm (P = 0,75 mm)
Átmérő x hosszúság kb. 77.5 mm legnagyobb átmérő x 88,5 mm (a fényképezőgép bajonettjének peremétől számított távolság behúzott objektív esetén)
Tömeg kb. 500 g
Automatikus élességállítás Van
Belső élességállítás Van
Élességállítás Automatikus, kézi
Mellékelt tartozékok LC-72B 72 mm-es rápattintható első objektívsapka, LF-N1 hátsó objektívsapka, HB-85 bajonettzáras fényellenző, CL-C1 objektívtáska
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 354.323 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!