Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon NIKKOR Z 35mm f/1.8 S
399.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA102DA
Nettó ár: 314.953 Ft + ÁFA
Nikon NIKKOR Z 35mm f/1.8 S
399.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA102DA
Nettó ár: 314.953 Ft + ÁFA
Röviden:
Nikon Z-bajonett
35mm-es fix gyújtótávolság
Súly: 370g
Leírás:
Az utca szelleme

Találja meg a szépséget. Helyezze kontextusba a történetet. A 35 mm-es gyújtótávolság által nyújtott sokoldalúságnak köszönhetően még többet örökíthet meg a témáiból. Többet mutathat a jelenetből – az intimitás feláldozása nélkül. Ha pedig úgy tartja kedve ráközelíthet, és részletesen bemutathatja az érzéseket.


Mennyire tud nagyban gondolkodni?

A rendkívül széles Nikon Z bajonettnek köszönhetően a NIKKOR Z objektívek a teljes kép területén több fényt engednek be. A bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően pedig a kép szélein sokkal kevésbé csökken a fényerő. Az eredmény: hihetetlen részletgazdagság még a kép legszélén is.


Élesebb

A pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillanás minimálisra csökkentésével sokkal élethűbb képek készíthetők az ilyen fényforrásokról – például az utcai lámpákról éjszaka. A pontszerű fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélén is.


Nagyobb fényerejű

Két ED üveg lencsetag és a három aszferikus lencsetag gondoskodik az éles, ragyogó, színekben gazdag és kontrasztos képekről. A képek szélén gyakorta jelentkező fényerőcsökkenés visszaszorításának eredményeképpen a fényerő az egész felvételen egyenletes.


Finomabb

A Nikon tükröződésgátló nanokristály bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket, így tisztább képek készülhetnek még ellenfényben, illetve akkor is, ha a képen számos közvetlen fényforrás van.


Sima, csendes, precíz

Az automatikus élességállítás simán és gyakorlatilag zajtalanul működik, így az objektív kiváló eszköz mind videók, mind állóképek rögzítéséhez. Az objektív elektromágneses írisze pontos expozíciót tesz lehetővé nagy sebességű sorozatfelvétel esetén.


Mindig éles

Az objektív és a fényképezőgép közötti nagy sebességű és nagy kapacitású adatátvitel kiemelkedő torzításcsökkentést tesz lehetővé, így a teljes kép lenyűgözően éles. A lebegő lencsetagok révén még kis távolságra is pontosan fókuszálhat.


Minden fényviszonyok között

Ez az objektív a fényképezőgépbe épített rázkódáscsökkentő rendszert használja, amellyel akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna.² Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.


Lenyűgöző háttérelmosás

Az f/1,8-as rekesz és a kilenclamellás, lekerekített írisz lehetővé teszi a lágy, természetes hatású háttérelmosást. A csúcsfények finom pontokként jelennek meg a képen. Gyönyörű, lágy eredményeket érhet el még akkor is, ha nagyobbra állítja a rekesznyílást.


Művészi hatás bármilyen távolságból

Az objektív többszörös élességállítási rendszere révén a fókuszpont még kis tárgytávolság esetén is éles marad. A csúcsfények finom pontokként jelennek meg a képen.


Forgatás – csendet kérünk!

A szinte teljesen zajtalan léptető motor még a legcsendesebb pillanatokat sem zavarja, így megörökíthetők a legmélyebb érzelmek. A csendes vezérlőgyűrűvel tökéletesen pontosan állíthatja az élességet, így a feszült pillanatokban is csak a tökéletes kép készítésére fókuszálhat.


Tökéletes kompozíció

A élességállítás közbeni látószög-instabilitás (az ún. „fókuszlégzés”) szinte teljes kiiktatásával megbízhatóan komponálhatók meg a leglenyűgözőbb képek. A sima és stabil rekeszvezérlés természetes hatású expozícióváltást biztosít az egész jelenetben.


Minden utcán. Bármilyen időben.

A Nikon Z fényképezőgép és ez a kompakt fix objektív tökéletes az utcai fotózáshoz. Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől. A fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.
Tulajdonságok:
Típus: Portré objektívek
Gyújtótávolság: 35mm
Fényerő: f/1,8
Képstabilizátor: Nincs
Bajonett: Nikon Z
Szűrő méret: 62mm
Napellenző típusa: HB-89
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 314.953 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!