Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon Nikkor Z 20mm f/1.8 S
529.990 Ft
Cikkszám: JMA104DA
Nettó ár: 417.315 Ft + ÁFA
Nikon Nikkor Z 20mm f/1.8 S
529.990 Ft
Cikkszám: JMA104DA
Nettó ár: 417.315 Ft + ÁFA
Röviden:
REKESZÉRTÉK: f/1,8
NANOKRISTÁLY BEVONAT
ÖSSZETETT ÉLESSÉGÁLLÍTÓ RENDSZER
Leírás:
Szélesebben, szabadabban


Vissza a természetbe

Részletgazdag látképek. Elbűvölő éjszakai tájképek. Az objektív kiemelkedő optikai teljesítményének köszönhetően a csillagokat finoman lekerekített pontokként jeleníti meg még nagy rekesznyílással való fényképezés esetén is. Hihetetlenül éles még akkor is, ha közeli tárgyakra állítja a fókuszt. Az objektív becsillanását hatékonyan ellensúlyozza a rendszer még hátulról megvilágított jelenetek esetén is.


Mélység és szépség

A széles Z-bajonett és az f/1,8 rekeszértékű, kilenclamellás, lekerekített írisz lenyűgöző teljesítményt nyújt mindenféle fényviszonyok között. Remek csillageffektust hozhat létre, illetve természetes hatású elmosódást, egyenletes átmenetekkel a kép szélei felé.


Akár nagy látószöggel, akár közelről

A kiemelkedő képélesség a közeliknél még látványosabb. A csupán 0,20 m-es minimális fókusztávolsággal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van – akár közeli felvételeket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet.


Éles és tiszta

Az ED-üveg és az aszferikus lencsetagok korrigálják a tengelyes színeltéréseket, és a Nikon tükröződésgátló nanokristály bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket. Sokkal többet örökíthet meg a látványból a beállítástól függetlenül.


Kalandra hívó videók

A teljes képes objektív gyorsan, egyenletesen és csendesen állítja be az élességet, így ideális videók készítéséhez. Pontosan vezérelheti a mélységélességet közvetlenül az objektívről, a néma vezérlőgyűrűvel pedig abszolút pontosan állítható az élesség. Az élességállítás közbeni látószög-instabilitás (az ún. „fókuszlégzés”) szinte teljesen megszűnik.


Természetes

Az élességállító gyűrűk éppen megfelelő nyomatékkal állíthatók. A vezérlőgyűrűvel hangtalanul állítható az ISO-érzékenység, a rekeszérték és az expozíciókompenzáció.


Jól védett

Aggodalom nélkül fényképezhet a szabadban, bármilyen legyen is az időjárás. Az objektívváz minden mozgó része alaposan védve van a portól és nedvességtől.
Tulajdonságok:
Típus Nikon Z-bajonett
Formátum FX/35 mm
Gyújtótávolság 20 mm
Maximális rekesz f/1,8
Minimális rekesz f/16
Objektív felépítése 14 objektívelem 11 csoportban (3 ED-elemmel, 3 aszferikus elem és nanokristály bevonattal ellátott elemek)
Látószög FX-formátum: 94° (DX-formátum): 70°
Élességállító rendszer Belső élességállító rendszer
Minimális fókusztávolság 0,2 m a fókuszsíktól
Maximális leképezési arány 0,19x
Íriszlamellák száma 9 (lekerekített fényrekesz)
Szűrőtoldalék méret 77 mm (P = 0,75 mm)
Átmérő x hosszúság (a bajonettzártól számított kiterjedés) Kb. 84,5 mm-es maximális átmérő x 108,5 mm (a fényképezőgép-bajonett peremétől számított távolság)
Tömeg Kb. 505 g
Automatikus élességállítás Van
Belső élességállítás Van
Élességállítás Automatikus, kézi
Mellékelt tartozékok LC-77B objektívsapka (első sapka), LF-N1 objektívsapka (hátsó sapka), HB-95 fényellenző objektívhez, CL-C1 objektívtáska
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 417.315 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!