Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon Nikkor Z 24-200mm f/4-6,3 VR
394.990 Ft
Cikkszám: JMA710DA
Nettó ár: 311.016 Ft + ÁFA
Nikon Nikkor Z 24-200mm f/4-6,3 VR
394.990 Ft
Cikkszám: JMA710DA
Nettó ár: 311.016 Ft + ÁFA
Röviden:
Gyújtótávolság: 24–200 mm
Rekesz: f/4–6,3
Arneo bevonat.
Leírás:
Komponáljon akár nagy látószöggel, akár közelre fókuszálva

Gyönyörű részletességgel, élénk színekkel és finom elmosódással készíthet állóképeket és videókat az objektívvel, amely képes mind a teljes képes, nagy látószögű, mind a zoomos telefotózásra. Az élességállítás gyors és halk, és a VR funkcióval ellátott objektívvel minden felvétel stabil lesz. Ideális választás, akár Medina egy szűk utcáját örökítené meg alkonyatkor, akár a napfelkeltéről készítene felvételt szélesen elnyúló, nyílt területen.


Mély kontraszt

Az aszferikus ED üvegelemnek és az aszferikus lencsetagoknak köszönhetően minimális torzítás tapasztalható a zoomtartományban. Élénk színekkel és mély kontraszttal rendelkező éles képekre számíthat, akár nagy látószögű, akár telefotó felvételeket készít.


Éles és tiszta

A Nikon ARNEO bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket a tisztább képek érdekében akár közvetlen fényforrás és széles látószög esetén is. A pontszerű fényforrások, mint például az éjszakai utca fényei, élethűen jelennek meg.


Stabil teljesítmény gyenge fényben is

Az objektív beépített VR rendszerének köszönhetően akár 4,5 lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna.¹ Tisztább telefotókat készíthet szürkületkor, illetve a nagy látószöggel felvett, átfogó videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.²


Éles képek közelről is

Repedésen átbúvó virág. Tájképek és portrék mintái. A mindössze 0,5 méteres közelponttal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van közeli témák rögzítése esetén.


Korábban nem látott szépségű úti videók

Gyönyörű, teljes képes videókat készíthet a fejlett NIKKOR optikának köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Nikon Z fényképezőgép kitűnő képminőségéből. Gyakorlatilag hangtalan automatikus élességállítás. A sima és stabil rekeszvezérlés természetes hatású expozícióváltást biztosít. A „fókuszlégzés” jelentősen csökkent, akárcsak a fókusz zoomolás közbeni elállítódása.


Kompakt, kiegyensúlyozott, jól védett

A teljes képes, tükör nélküli objektív egyszerűvé teszi a zoomos telefotóval való utazást. A nagyméretű Z-bajonett egyedi kialakítása miatt a nagyobb lencsetagok a hátsó részre kerültek – így az egyensúly és a kezelés kiváló.


Vigye magával mindenhová

Az objektív védve van a portól és a nedvességtől. A fluorbevonat hatékonyan taszítja a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.


Csináljon bármit is

Az objektív tömege mindössze 570 g, és lehetővé teszi 67 mm-es szűrők használatát. A zoom zár kapcsoló a tárolás során biztosítja az objektívet annak teljes mértékű behúzásával.
Tulajdonságok:
Típus: Tele zoom objektív
Képstabilizátor: Van
Bajonett: Nikon Z
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 311.016 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!