Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon Nikkor Z 50mm f/1.2 S
949.990 Ft
Cikkszám: JMA003DA
Nettó ár: 748.024 Ft + ÁFA
Nikon Nikkor Z 50mm f/1.2 S
949.990 Ft
Cikkszám: JMA003DA
Nettó ár: 748.024 Ft + ÁFA
Röviden:
Az S-Sorozattól megszokott minőség
OLED_ Kijelző
Rekeszérték: F/1.2
Leírás:
Tűnjön ki fényképeivel
Tűéles szempillák kifinomult elmosódással a háttérben. Ikonikus tájképek részletgazdag, pontszerű fényforrásokkal. Az objektív hihetetlen felbontóképessége sokoldalú ecsetet helyez a fényképész kezébe a fénnyel festéshez. A magával ragadó portrétól kezdve a hangulatos videókig tiszta részletességgel valósíthatja meg elképzeléseit.

Kompromisszumok nélküli, borotvaéles automatikus élességállítás
Rendkívül nagy felbontású fényképeket készít? A teljes képes, tükör nélküli objektív gyorsan, egyenletesen és soha nem tapasztalt csendben állítja be az élességet. A fókuszterület még kis tárgytávolság és kis mélységélesség esetén is éles marad.

Kiváló esztétikai vezérlés bármilyen fényviszonyok mellett
Az f/1,2-es maximális rekesz új lehetőségeket nyit meg, amikor a rendelkezésre álló fény kevés. Ellenfényben lévő tárgyak fényképezése esetén a Nikon tükröződésgátló ARNEO és Nanokristály bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket a rendkívül tiszta képek érdekében.

Minden helyszínre felkészülve
Bárhol készíti is fényképeit, az objektív kiváló szerkezete gondtalan tartósságot biztosít. Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és nedvességtől, valamint gumi tömítés védi a fém objektívrögzítést.

Mozifilmszerű mélység
Ha elképzelése legjobban videó formátumban valósítható meg, akkor az 50 mm-es fix objektív óriási irányítást nyújt a mélységélesség felett. A kisfilmektől kezdve a kampányokig erőteljesen filmszerű felvételeket készíthet. „Fókuszlégzés” gyakorlatilag nincs, és a sima expozíció-vezérlés stabil átmenetet biztosít a belső terek és a kültér között.

Egyenletes
A halk és precíz hangtalan vezérlőgyűrű éppen megfelelő nyomatékkal állítható. A rekeszérték, az ISO-érték, az expozíció-kompenzáció beállításához és kézi élességállításhoz is használható.

Precíz
Az OLED információs kijelzőpanel gondoskodik arról, hogy ne maradjon le a fontos részletekről. Gyorsan és könnyen ellenőrizheti a rekeszértéket, a fókusztávolságot, az ISO-értéket és a mélységélességet.

Személyre szabható
Az objektív Fn gombjához különböző funkciók rendelhetők hozzá. Gyorsan szabályozhatja a fényképezési paramétereket, például a fénymérést, a kijelzős zoomolást, a sorozatkészítést és egyebeket.
Tulajdonságok:
Típus Nikon Z-bajonett
Formátum FX/35 mm
Gyújtótávolság 50 mm
Maximális rekesz f/1,2
Minimális rekesz f/16
Objektív felépítése 17 objektívelem 15 csoportban (2 ED-elemmel, 3 aszferikus elem és Nanokristály és ARNEO bevonattal ellátott elemek)
Látószög FX-formátum: 47°, DX-formátum: 31° 30'
Élességállító rendszer Belső élességállító rendszer
Minimális fókusztávolság 0,45 m a fókuszsíktól
Maximális leképezési arány 0,15x
Íriszlamellák száma 9 (lekerekített fényrekesz)
Rekesztartomány f/1,2–16
Bevonat Nanokristály bevonat, ARNEO bevonat
Szűrőtoldalék méret 82 mm (P = 0,75 mm)
Átmérő x hosszúság (a bajonettzártól számított kiterjedés) Kb. 89,5 mm-es legnagyobb átmérő x 150 mm (a bajonett peremétől az objektív végéig számított távolság)
Tömeg Kb. 1090 g
Automatikus élességállítás Van
Belső élességállítás Van
Élességállítás Automatikus, kézi
Mellékelt tartozékok LC-82B objektívsapka (első sapka), LF-N1 objektívsapka (hátsó sapka), HB-94 fényellenző objektívhez, CL-C2 objektívtáska
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 748.024 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!