Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon Z 24-50mm f/4.0-6.3
189.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA712DA
Nettó ár: 149.598 Ft + ÁFA
Nikon Z 24-50mm f/4.0-6.3
189.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA712DA
Nettó ár: 149.598 Ft + ÁFA
Röviden:
Gyújtótávolság: 24–50 mm
Normál zoomobjektív
Full-frame (FX)
Tükör nélküli gépekhez
Leírás:
Fedezze fel saját kreativitását

A NIKKOR Z objektív kompakt mérete miatt meg fogja kérdőjelezni mindazt, amit a teljes képméretű zoomobjektívekről gondolt. A piacon elérhető¹ legkisebb és legkönnyebb teljes képméretű zoomobjektív, a NIKKOR Z 24–50 mm nagyméretű és erőteljes felvételeket hagy maga után. Kis méret, éles képek – készen áll arra, hogy az Ön látásmódja szerint örökítse meg az életet. Bárhová is viszi magával.


Könnyen hordozható

Ez a NIKKOR Z objektív a pillanat megörökítésére született. Az objektív kényelmes hordozhatósága mellett a gomb nélküli, behúzható objektív mechanizmus gyors és könnyen használható. A zoomgyűrű elforgatásával egyszerűen kitolható vagy visszahúzható az objektív.


Megannyi lehetőség

Nagyméretű tájképek és beltéri jelenetek. Megragadó portrék és spontán utcai felvételek. Nem sok olyan dolog van, amit ne tudna megörökíteni egy ilyen sokoldalú zoomobjektívvel. Emellett nincs olyan hely, ahová ne juthatna el egy ilyen kicsi és halk zoomobjektívvel.


Kiemelkedő képminőség

A Z-bajonett bámulatos fénygyűjtő képességeinek köszönhetően a fényképek és videók gyönyörűen élesek és egyenletesen megvilágítottak a kép teljes területén. A Nikon fejlett objektívtechnológiái minimálisra csökkentik a nagyobb gyújtótávolsággal való fényképezéskor előforduló torzítást a kivételesen tiszta eredmények érdekében.


Kitűnő választás videókhoz

A természetes, nagy látószögnek köszönhetően a NIKKOR Z 24–50 mm tökéletes választás ahhoz, hogy többet mutasson meg a jelenetekből. A Nikon Z teljes képméretű fényképezőgéppel használva stabil 4K-s felvételeket készíthet akár sétálás közben is. A fókusz beállításakor jelentkező „fókuszlégzés” csökkentése által egyenletesebb, professzionálisabb megjelenésű eredményeket érhet el.


Hangtalan AF

A Z-bajonett által gyűjtött plusz fénynek és a rendkívül halk léptető motornak köszönhetően az élességállítás gyors, hangtalan és pontos. Portrék készítése esetén a szemérzékelő AF megtartja a kívánt élességet.


Teljes vezérlés

A testre szabható vezérlőgyűrű gyors, hangtalan hozzáférést biztosít a legfontosabb fényképezőgép-beállításokhoz. A vezérlőgyűrűvel állítható a rekesz (kitűnően alkalmazható videorögzítés során az elhalványodáshoz vagy felerősödéshez), az expozíciókompenzáció és az ISO-beállítások.
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 149.598 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!