Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon Z 28-75 f/2.8
394.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA717DA
Nettó ár: 311.016 Ft + ÁFA
Nikon Z 28-75 f/2.8
394.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA717DA
Nettó ár: 311.016 Ft + ÁFA
Röviden:
Gyújtótávolság: 28–75 mm
Maximális rekesz: f/2.8
Szűrőtoldalék méret: 67 mm
Leírás:
TípusNagy átfogású zoom objektívek
Gyújtótávolság28-75mm
Fényerőf/2,8
KépstabilizátorNincs
BajonettNikon Z
Szűrő méret67mm
KépméretTeljes képmező (Full-frame)
Tulajdonságok:
Főbb jellemzők: NIKKOR Z 28-75mm f/2.8

Szabványos zoomtartomány: illesszen a képbe többet a jelenetből 28 mm-rel. Készítsen lenyűgöző portrékat 75 mm-rel.
f/2,8-as maximális rekesz: a nagy, állandó rekesz lehetővé teszi a következetes expozíciót a teljes zoomtartományban és a tiszta felvételeket gyenge fényviszonyok mellett. A felhasználók természetes fényben gyorsabb záridővel is fényképezhetnek.
Gyönyörű elmosódás: a nagy Z-bajonett és a rögzített f/2,8 rekeszértékű, kilenclamellás, lekerekített írisz lekerekített, hihetetlenül lágy, természetes megjelenésű elmosódást tesz lehetővé.
Kiemelkedő képek közelről is: a minimális fókusztávolság 28 mm-nél mindössze 0,19 m, 75 mm-nél pedig 0,39 m.
Gyors, magabiztos fókusz: a fókuszálás zökkenőmentes, csendes és borotvaéles – még közeli felvételek készítésekor is.
Nagyszerű videó: a fókuszlégzés el van nyomva, így a fókusz a felvétel látószögének befolyásolása nélkül állítható. A sima rekeszvezérléssel gyönyörű, természetesnek tűnő fényerő-eltolódásokat rögzíthet.
Értelemszerű kezelhetőség: a sima, kattintás nélküli vezérlőgyűrű pontos manuális fókuszáláshoz, illetve a rekesz, az ISO vagy az expozíciókompenzáció beállításához használható.
Por- és cseppálló: a NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 por- és cseppálló¹, és az objektív könnyen tisztítható bevonattal rendelkezik.
Az objektív por- és cseppállósága nem garantált bármilyen helyzetben és bármilyen körülmények között.

Nagy fényerejű f/2,8-as nagy látószögű zoomos telefotó objektív
Komponáljon olyan felvételeket, amelyek egyedülállóan az Önéi. Amikor az objektív ilyen nagy látószögű, Ön mindig készen áll arra, hogy reagáljon arra, ami körülveszi. Komponáljon szabadon az utcai jelenetektől a tájképekig és a portrékig a kompakt NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 fényképezőgéppel.

Tegye hatékonyabbá kreatív játékát
Törekedjen a művészi ragyogásra a könnyű zoomobjektívvel, amely gyönyörű elmosódást biztosít. Fedezze fel a kis mélységélességben rejlő kreatív lehetőségeket, vagy a gyorsabb záridő használatát természetes fényben. A klasszikus gyújtótávolságok széles skálájával kísérletezhet, és az állandó f/2,8-as rekeszérték az egész zoomtartományban egyenletes expozíciót biztosít.

Művészi elmosódás
A nagyméretű Z-bajonett és a széles, lekerekített, kilenclamellás f/2,8-as rekesz lehetővé teszi, hogy a témát éles fókuszba helyezze a hihetetlenül lágy, természetes hatású elmosódás mellett. Készítsen drámai szelektív fókuszú képeket, vagy emelje a portréfotózást a következő szintre.

Mindig a megfelelő fény
Nagy fényerejű maximális rekeszével ez az objektív kiválóan teljesít a rendelkezésre álló fényben. Tiszta, éles felvételeket készíthet gyenge megvilágítású helyzetekben, vagy gyorsabb záridővel rögzítheti a mozgást a fényerő feláldozása nélkül.

Próbáljon ki valami újat
A széles és a telefotó-zoomtartomány tökéletes a kompozíció felfedezéséhez. Illesszen a képbe többet a jelenetből 28 mm-rel. Készítsen lenyűgöző portrékat 75 mm-re. Vagy keressen drámai perspektívákat – próbáljon meg közelebb menni és magas és alacsony szögből kitölteni a képet.

Kerüljön közelebb
A NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 megjutalmazza Önt, ha közelebb jön. A mindössze 0,19 m-es minimális fókusztávolság 28 mm-nél lehetővé teszi, hogy drámai, nagy látószögű közeli képeket készítsen. Ha 75 mm-es objektívet használ, akkor a 0,39 m-es minimális fókusztávolságot a lehető legjobban kihasználhatja a téma részleteinek elkülönítéséhez. Az elmosódás közelebbi távolságoknál kiemelkedik a lenyűgöző eredmények érdekében.

Gyors, magabiztos fókusz
A fókuszálás zökkenőmentes, csendes és borotvaéles – még közeli felvételek készítésekor is. A gyors automatikus élességállítási rendszer kiválóan működik együtt a Nikon Z fényképezőgép szemérzékelő AF-je segítségével, hogy pontosan ott tartsa a fókuszt, ahol Ön szeretné portrékészítés közben.

Videószakértő
Egészítse ki kreatív palettáját nagyszerű videókkal! Az élességállítás közbeni látószög-instabilitás (az ún. „fókuszlégzés”) el van nyomva, így zökkenőmentesen válthat fókuszt, miközben megtartja a kompozíciót. A sima rekeszvezérléssel gyönyörű, természetesnek tűnő fényerő-eltolódásokat rögzíthet.

Nézze meg, hová vezet
Játsszon a kompozícióval. Játsszon a mozgással. Játsszon a mélységélességgel. A NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 könnyű felépítésével és éles optikájával kitűnő általános objektív és kiváló kreatív partner.

Gazdag részletek
Ez a nagy fényerejű zoomobjektív élesebb részleteket, gazdagabb színeket és kevesebb torzítást biztosít – még a gyújtótávolság nagylátószögű tartományában történő fényképezéskor is.

Értelemszerű kezelhetőség
A sima, kattintás nélküli vezérlőgyűrűt a saját fényképezési módjához igazíthatja. Használja a pontos kézi élességállításhoz vagy a rekesz, az ISO vagy az expozíció-kompenzáció beállításához.

Készen áll
A NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 por- és cseppálló¹, és az objektív könnyen tisztítható bevonattal rendelkezik. A talajközeli nézőpontból készített, nagy látószögű felvételektől az esős napokon készült városképekig – ne fogja vissza magát.

Termékjellemzők:

Típus: Nikon Z-bajonett
Formátum: FX
Gyújtótávolság: 28–75 mm
Maximális rekesz: f/2.8
Minimális rekesz: f/22
Objektív felépítése: 15 objektívelem 12 csoportban (többek között 1 super-ED tag, 1 ED tag és 3 aszferikus objektívelem)
Látószög: FX-formátum: 75°–32° 10', DX-formátum: 53°–21°20'
Gyújtótávolság skála: Milliméter-beosztású (28, 35, 50, 75)
Élességállító rendszer: Belső élességállító rendszer
Minimális fókusztávolság: 28 mm-es zoompozíció: 0,19 m, 35 mm-es zoompozíció: 0,22 m, 50 mm-es zoompozíció: 0,3 m, 75 mm-es zoompozíció: 0,39 m (a fókuszsíktól mérve)
Maximális leképezési arány: 0,34x
Íriszlamellák száma: 9 (lekerekített fényrekesz)
Rekesztartomány: f/2,8–22
Szűrőtoldalék méret: 67 mm (P = 0,75 mm)
Átmérő x hosszúság (a bajonettzártól számított kiterjedés): Kb. 75 mm x 120,5 mm
Tömeg: Kb. 565 g
Automatikus élességállítás: Van
Belső élességállítás: Van
Élességállítás: Automatikus, kézi
Mellékelt tartozékok: LC-67B objektívsapka (első sapka), LF-N1 objektívsapka (hátsó sapka), HB-93A objektív fényellenző, CL-C2 objektívtáska
Garancia:
3 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 311.016 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!