Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR
124.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA706DA
Nettó ár: 98.417 Ft + ÁFA
Nikon Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR
124.990 Ft
Cikkszám: 740-JMA706DA
Nettó ár: 98.417 Ft + ÁFA
Röviden:
DX-sorozatú tükör nélküli gépekhez
Rázkódás-csökkentés
Hangtalan AF
Leírás:
Rendkívül jól hordozható, nagy látószögű zoomobjektív tükör nélküli gépekhez.
Itt. Ott. Mindenhol. Sokoldalú gyújtótávolság-tartományával ez a gyors élességállítást kínáló, nagy látószögű zoomobjektív kiváló univerzális megoldás. Olyan szabadságot ad, amellyel a napi felfedezésektől a nagy kalandokig mindent gyönyörű fényképeken és videókon örökíthet meg. Pillanatról pillanatra.

Ne fogja vissza magát
A széles Nikon Z-bajonettnek köszönhetően ez DX-sorozatú tükör nélküli fényképezőgépekhez való objektív nagyobb mélységet, több részletet és színt visz minden képbe – a nagy látószögű felvételektől a portréfotókig. Mutassa meg, milyen gyönyörű a város. Készítsen természetes képeket a társaságról, vagy a pillanat hangulatát megragadó utcai fotókat. Próbálja ki videózáshoz is: lenyűgözően stabil felvételeket készíthet.

A jeleneten belül
A zoomtartomány széles vége kifejezetten a szűk helyeken történő fényképezésre van optimalizálva. A minimális fókusztávolság csak 0,2 méter, így a közeli részletek is élesek lesznek.

Őszinte pillanatok
A merész kifejezésektől a röpke mozzanatokig gyönyörű részleteket örökíthet meg még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A lágy háttérelmosás gyönyörűen elmosódott háttereket eredményez.

Elragadó videók
Ezzel az objektívvel könnyedén válthat a széles látószögű és a közeli felvételek között. Éles és stabil 4K-s felvételeket készíthet még sétálás közben is.

Pont itt. Pont most.
Legyen szó fényképekről vagy videókról, ez a NIKKOR Z objektív minden pillanatban remekel. Az objektív beépített rázkódáscsökkentő rendszerének köszönhetően akár 4,5 lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna.¹ Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása. Az élességállítás gyors és gyakorlatilag hangtalan.

Kézben tarthatja az irányítást
A hangtalan vezérlőgyűrűvel kezelhetők a fő funkciók, például a kézi élességállítás, a rekeszérték-vezérlés (kiváló a videórögzítés közbeni fokozatos elsötétítéshez vagy kivilágosításhoz) vagy az expozíciókompenzáció.

Álljon készen
Többé egyetlen jó lehetőséget sem kell kihagynia. A gomb nélküli, behúzható objektívmechanizmus gyors és könnyen használható. A zoomgyűrű elforgatásával egyszerűen kitolható vagy visszahúzható a objektív.

Objektív zsebben
Ez a DX-sorozató tükör nélküli gépekkel használható zoomobjektív mindössze 135 grammot nyom, és behúzva olyan lapos, mint egy palacsinta. A objektív a visszahúzása után rögzül a helyén, így nem fog váratlanul kitolódni.
Tulajdonságok:
Termékjellemzők:

Típus: Nikon Z-bajonett
Formátum: DX
Gyújtótávolság: 16–50 mm
Maximális rekesz: f/3,5–6,3
Minimális rekesz: f/22–40
Objektív felépítése: 9 objektívelem 7 csoportban (többek között 1 ED-objektívelem és 4 aszferikus objektívelem)
Látószög: 83° – 31° 30' (DX-képterület)
Gyújtótávolság skála: Milliméter-beosztású (16, 24, 35, 50)
Élességállító rendszer: Belső élességállító rendszer
Minimális fókusztávolság: 16 mm-es zoompozíció: 0,25 m, 24 mm-es zoompozíció: 0,2 m, 35 mm-es zoompozíció: 0,23 m, 50 mm-es zoompozíció: 0,3 m (a fókuszsíktól mérve)
Maximális leképezési arány: Kb. 0,2x
Rázkódáscsökkentés: Van. Objektíveltolás lengőtekercses motorok (VCM-ek) használatával
Íriszlamellák száma: 7 (lekerekített fényrekesz)
Szűrőtoldalék méret: 46 mm (P = 0,75 mm)
Átmérő x hosszúság (a bajonettzártól számított kiterjedés): Kb. 70 mm-es legnagyobb átmérő x 32 mm (a bajonett peremétől számított távolság behúzott objektív esetén)
Tömeg: Kb. 135 g
Automatikus élességállítás: Van
Belső élességállítás: Van
Élességállítás: Automatikus, kézi
Mellékelt tartozékok: LC-46B 46 mm-es rácsúsztatható első objektívsapka, LF-N1 hátsó objektívsapka
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 98.417 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!