Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Sigma 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sport (Nikon F, Canon EF)
489.990 Ft
Cikkszám: 721-S590955
Nettó ár: 385.819 Ft + ÁFA
Sigma 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sport (Nikon F, Canon EF)
489.990 Ft
Cikkszám: 721-S590955
Nettó ár: 385.819 Ft + ÁFA
Röviden:
Legkisebb tárgytávolság: 120 cm
Szűrőmenet mérete: 82 mm
Tömeg: 1805 g
Kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni a foglalatot!
Leírás:
A folyamatosan fejlődő 70-200mm a Sports termékvonalban is elérhető.

Az egyedülálló módon 10 alacsony szórású üveg lencsetagot tartalmazó objektív egyben kínálja a profi fotósok által igényelt összes szolgáltatást. Testreszabhatóság a használhatóság növelése érdekében

Az F2.8 fix fényerejű zoom objektívek sok fotós legfontosabb munkaeszközei. A 70-200mm F2.8 objektívektől különösen jó teljesítményt várnak a legkülönfélébb területeken a riporttól a sporton keresztül a tájkép illetve portré fotózásig. A SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports magas optikai minőséget, strapabíró kialakítást és kiváló kezelhetőséget kínál ― pont, ahogy azt a profi fotósok és az elhivatott amatőrök elvárják tőle. Íme az univerzális 70-200mm F2.8.

A Sports sorozatú objektívjeink koncepciójának megtestesítőjeként ez az objektív kiemelkedő teljesítménnyel reagál a fotós igényeire az események rögzítésekor.

A fotográfiai alkotás és optikai csúcsteljesítmény mellett a SIGMA új Sports sorozatú objektívjeinek eseményfotós képességei lehetővé teszik a fotós elképzeléseinek precíz megvalósítását. A kompromisszummentes optikai teljesítmény és a fotográfiai kifejezőerő lehetővé teszi, hogy a távoli és gyorsan mozgó témákról a legnehezbb körülmények között is a legkiválóbb képek születhessenek. Teljes mértékig testreszabható, lehetővé teszi a fotós számára, hogy saját objektívet alkosson. Ideális választás egy sor téma fotózásához: madarakhoz, vadállatokhoz, repülőgépekhez, motorsportokhoz és akár portrékhoz is. A SIGMA exkluzív szoftvere különösen egyszerűvé teszi az objektív testreszabását.

Egyben kínálja az összes jellemzőt, amit a profi fotósok elvárnak tőle

A magnézium felhasználása lehetővé teszi, hogy ez az objektív a masszív felépítés mellett a lehető legkönnyebb maradhasson. A Sport sorozat tagjaként az objektív por és fröccsenő víz elleni kialakítást, illetve a frontlencsén víz és olajlepergető bevonatot kapott, hogy a legzordabb körülmények között is gond nélkül használható legyen. A SIGMA 70–200mm F2.8 DG OS HSM | Sports objektív Intelligent OS*-t (intelligens optikai képstabilizátor) kapott, ami a beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően minden irányban biztosítja a svenkelés lehetőségét. A nagy sebességű AF a HSM (Hyper Sonic Motor) frissített algoritmusának köszönhetően segít elkapni a tökéletes pillanatot.

* Mode 2 módban a téma mozgása a svenkelés lehetőségének elvesztése nélkül is elkapható a képstabilizátornak köszönhetően, ami a fényképezőgép vízszintes, függőleges és átlós mozgatásakor is használható, függetlenül az objektív pozíciójától.

Víz- és olajtszító réteg

Az első és hátsó lencsetagok víz- és olajlepergető bevonatot kaptak, ami a mostoha körülmények között megkönnyíti a víz letörlését, illetve megakadályozza, hogy az olajos vagy zsíros szennyeződések megtapadjanak a felületen. Ezzel egyidőben a külső lencsék karbantartása is könnyebbé válik.

Por és fröccsenő víz ellen védő felépítés

Ez az objektív nagyon hatékony por és fröccsenő víz ellen védő felépítéssel rendelkezik a bajonettnél, az élességállító gyűrűnél, a zoom gyűrűnél és a frontlencsénél, ami minden időjárásban lehetővé teszi a munkát.

Intelligens OS

Az objektív a remegésmentes képek elérése érdekében a legújabb algoritmusú Intelligent OS* rendszerrel rendelkezik.

* vízszintesen, függőlegesen és átlósan — függetlenül az objektív pozíciójától.

Magnézium ötvözet tubus

A hípertele objektív tömegének csökkentése érdekében az objektív tubusa magnézium ötvözetből készült. Nem csak könnyű, de erős is, ami kiemelkedő kezelhetőséget biztosít a SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports objektívnek.
Tulajdonságok:
Termékjellemzők:

Objektív felépítése: 24 lencsetag 22 csoportban
Látószög (35 mm): 34,3-12,3°
Rekesz lamelláinak száma: 11 (lekerekített diafragma)
Legszűkebb rekesz: F22
Legkisebb tárgytávolság: 120 cm
Legnagyobb nagyítási arány: 1:4,8
Szűrőmenet mérete: 82 mm
Méretek (átmérő x hossz): 94,2 mm × 202,9 mm
Tömeg: 1805 g
Garancia:
3 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 385.819 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!