Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Canon Speedlite 600EX II-RT vaku
199.990 Ft
Cikkszám: 1177C006AA
Nettó ár: 157.472 Ft + ÁFA
Canon Speedlite 600EX II-RT vaku
199.990 Ft
Cikkszám: 1177C006AA
Nettó ár: 157.472 Ft + ÁFA
Leírás:
A 600EX II-RT Speedlite vakuval a legmostohább körülmények között is nagy képfrekvenciájú felvételek készíthetők. A fényképezőgéptől külön és a vakupapucsba állítva is használható, sokoldalú vakuval teljesen a kezedben tarthatod a fény kezelését.


Még gyorsabb felvételkészítés

Megbízható teljesítmény a fényképezőgépen és azon kívül

Kreatív fényképezőgéptől távoli világítás bármilyen irányból a rádiós vezeték nélküli vezérlés révén

Nagy teljesítmény 60-as kulcsszámmal (m, ISO100)

Egyszerű használat intuitív vezérlőelemekkel és információs kijelzővel


Még gyorsabb felvételkészítés

A 600EX II-RT Speedlite vaku tökéletes teljesítményt nyújt, ezért ideális útitársa az EOS-1D X Mark II fényképezőgépnek. A 600EX-RT Speedlite vakuhoz képest akár 50%-kal több vakuzásra képes, a CP-E4N akkumulátorral pedig még hosszabb sorozatokat tud készíteni.


Megbízható teljesítmény a fényképezőgépen és azon kívül

A javított vakuvezérlési algoritmussal megakadályozható a 600EX II-RT Speedlite túlmelegedése, a gyorsvakunak köszönhetően pedig még nem teljesen feltöltött állapotban is működőképes, így egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod. A zoom és a dönthető fej gondoskodik róla, hogy a vaku hatóterülete megegyezzen a használt objektív hatóterületével, és a természetesebb hatás érdekében lehetővé teszi, hogy a fény visszatükröződjön a falakról és a mennyezetről. A 600EX II-RT Speedlite vaku ugyanolyan időjárásálló, mint az EOS-1D X Mark II fényképezőgép, így nehezebb körülmények között is folytathatod a felvételkészítést.


A fényvisszaverő adapter a portrék lágy megvilágításához való tartozék, a felcsíptethető színes szűrők pedig környezeti fény esetén segítenek a vaku kiegyenlítésében.


Kreatív fényképezőgéptől távoli világítás bármilyen irányból

Ha a 600EX II-RT Speedlite vakut a fényképezőgépen kívül állítod fel, bármilyen irányból jövő fényt szimulálhatsz. A beépített rádió vagy az optikai vezérlő, valamint az opcionális vezeték nélküli kioldó, az ST-E3-RT Speedlite vakujeladó segítségével indítsd el akár 30 méteres távolságból. Egyszerre több 600EX II-RT Speedlite vaku is használható (külön vagy csoportban), és más Canon vakukkal, például a 430EX III-RT Speedlite vakuval is kombinálható.


Nagy teljesítmény 60-as kulcsszámmal (m, ISO100)

A 600EX II-RT Speedlite vaku hatalmas teljesítményt foglal magába, így sosem kell aggódnod. A vaku ideális megoldást jelent nagy terek megvilágításához, valamint a falakról és a mennyezetről visszaverődő fény lágyabb és természetesebb hatású megjelenítéséhez. A fényvisszaverő adapter a vaku tartozéka, és még lágyabb vakufényt érhető el vele. Az egység mindössze 3,3 másodperc alatt újratöltődik, az opcionális CP-E4N akkumulátorral pedig ez az idő még tovább csökkenthető.


Egyszerű használat intuitív vezérlőelemekkel és informatív kijelzővel

A testre szabható vezérlőtárcsa a beállítások gyors elvégzését teszi lehetővé, ha nyomás alatt dolgozol, míg a nagy méretű, megvilágított kijelzőn azonnal láthatók a megfelelő információk. A csoporthoz tartozó összes vezeték nélküli vaku töltöttségi állapota a 600EX II-RT Speedlite fővaku kijelzőjén látható.
Tulajdonságok:
Kulcsszám: 60
TTL rendszer: TTL, E-TTL, E-TTL II, Manuális
LCD kijelző: Van
Dönthető fej: Van
Forgatható fej: Van
Saját rádiófrekvencia megadható: Igen
Külső tápegység csatlakoztatható: Igen
Garancia:
1 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 157.472 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!