Molnár Fotó – Veszprém, online képrendelés, fotózás, webshop

Tel.: (+36) 88 564 700 | Email: foto@molnarfoto.hu | Nyitva tartás: H – P 9:00 - 16:30 Szo 9:00 - 12:00 | Hírlevél feliratkozás
Nikon Prosumer Dealer
Nikon SB-500 vaku
84.990 Ft
Cikkszám: FSA04201
Nettó ár: 66.921 Ft + ÁFA
Nikon SB-500 vaku
84.990 Ft
Cikkszám: FSA04201
Nettó ár: 66.921 Ft + ÁFA
Leírás:
A fotósok és videósok számára egyaránt remek világítási tartozék a hordozható SB-500, amellyel rendkívül jól vezérelhető a fény mennyisége és iránya. A Nikon első ízben épített nagy fényerejű LED lámpát az egység elülső részébe, egy olyan vakut alkotva ezzel, ami ideális megoldás, ha nem szeretne videofelvételhez külön világítást is magával cipelni.


A Nikon D-SLR fényképezőgépekkel és egyes COOLPIX modellekkel, valamint a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszerrel is kompatibilis SB-500 több vakuegység vezeték nélküli vezérlését is lehetővé teszi. A vakufej és a LED lámpa egyaránt széles, 24 mm-es látószöget fed FX-formátumban, a hátul található, könnyen megérthető vezérlők pedig egyszerű kezelést tesznek lehetővé.


Kisméretű i-TTL vaku

Kompatibilis az FX- és DX-formátumú D-SLR fényképezőgépekkel, a vakupapuccsal felszerelt COOLPIX fényképezőgépekkel és a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszerrel.


Beépített LED lámpa

A vakuegység elülső oldalába épített nagy (100 lx) fényerejű LED lámpával rendelkező SB-500 bölcs választás a nagyobb megvilágítást igénylő videósok és fotósok számára. Ideális eszköz gyenge fényben történő videofelvételhez, és közeli állóképek készítésekor is rendkívül hasznos lehet.


Egyszerű kezelhetőség

A kiváló ergonómia az egység hátoldalán található, magától érthető vezérlőkkel párosul. A további funkciók, valamint a vaku mód a fényképezőgép menüjében állíthatók be, és azok automatikusan érvénybe lépnek, amint az SB-500 egységet a fényképezőgéphez csatlakoztatja.


Kulcsszám

24 (m, ISO 100), 24 mm-es látószög (FX-formátum) lefedésével.


Hordozható

Kis méretű, könnyű kialakítású, és két darab AA méretű elemmel/akkumulátorral működik.

Sokoldalú/irányítható fény

A vakufej akár 90°-os szögben felfelé dönthető, vízszintesen pedig 180°-os szögben elforgatható. Állítsa be teljesen szabadon a megvilágítás szögét kreatív fotózáshoz vagy kiegyensúlyozott képek készítéséhez bonyolult megvilágítási helyzetekben.


Kompatibilis a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszerrel

Beépített vaku vezérlő móddal rendelkező fényképezőgépek használata esetén az SB-500 több külső vakuegység vezérlőjeként működtethető.
Tulajdonságok:
Kulcsszám: 24
TTL rendszer: Középérintkezős
LCD kijelző: Nincs
Dönthető fej: Van
Forgatható fej: Van
Garancia:
1 év
Kiszállítási határidő:
5-10 munkanap
Állapot:
rendelhető
Nettó ár: 66.921 Ft + ÁFA
Mennyiség kiválasztás:
darab
Kosárba teszem!